Lepota

Ošišala se na kratko i ofarbala u vatreno crvenu! Zlata Petrović neprepoznatljiva sa novom frizurom, fanovi šokirani (FOTO)

Frizura Zlate Petrović ne prestaje da se komentariše

Ošišala se na kratko i ofarbala u vatreno crvenu! Zlata Petrović neprepoznatljiva sa novom frizurom, fanovi šokirani (FOTO)

Ata Images

Pevačica Zlata Petrović iako gazi šestu deceniju života, sinonim je lepote i atraktivnog izgleda. Mladolikost je nešto što je i danas krasi, te mnogi kažu da su za nju godine samo broj. Tokom dugogodišnje karijere, izgled, a najviše frizura Zlate Petrović podlegla je brojnim promenama, a pevačica se oduvek trudila da ide u korak sa vremenom i beauty trendovima koji su u određenom periodu aktuelni.

Pročitajte: Ako mi se još jednom obratiš sa "ljubavi", svašta će da bude! Neću više da te vidim! Snežani Đurišić srce slomljeno, više nema povratka

Instagram

 

Iako je već godinama njen zaštitni znak duga crna kosa, koju Zlata izuzetno neguje, ovakva frizura Zlate Petrović nije oduvek bila njen izbor, a tome može da nam posvedoči i jedna stara fotografija koja je napravila pravi bum na društvenim mrežama.

Naime, na početku karijere Zlata je bila riđokosa. Njena crvena boja i kratka natapirana kosa, bile su u to vreme potpuni hit, te ne čudi što je i pevačica ispratila trend i osmelila se na ovakav potez.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović je drugačiji od svega što ste videli - Ovde živi sa sinom, mnogi kažu da muško dete ovde nema šta da traži (FOTO)

Ipak, nije samo frizura Zlate Petrović ta koja je privukla pažnju javnosti. Mnogima je za oko zapao i outfit koju je za slikanje ona odabrala i koji je otkrivao njene atribute. 

U beloj providnoj haljini ponosno je pozirala, pa je svima jasno zbog čega su za njom uzdisali brojni muškarci, što je uostalom slučaj i danas, a kada je u pitanju frizura Zlate Petrović mnogi su joj poručili da joj odlično pristaje te da bi bilo lepo ponovo je videti kao crvenokosu.

Komentari (0)

Loading