Celebrity News

Prevario je sa komšinicom, našla je poruke kao dokaz: Evo kako je definitivno došlo do KRAJA LJUBAVI Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica raskinuli zbog nje

Prevario je sa komšinicom, našla je poruke kao dokaz: Evo kako je definitivno došlo do KRAJA LJUBAVI Aleksandre Prijović

Idiličan brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića obojen je najlepšim uspomenama, ljubavlju i podrškom. Ipak, u svom emotivnom životu, pevačica nije uvek imala tako bajkovit odnos sa emotivnim partnerom.

Pre nego što je postala gospođa Živojinović, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica bili su emotivni par. Ova romansa trajala je dve godine, a zajedno su sazrevali na muzičkom putu, podržavali se, i činilo se, ludo se voleli.

Pročitajte: Bivši dečko Aleksandre Prijović pokazao fotografije koje će joj pokvariti brak - Ovo je prava istina o Priji, više neću da ćutim (FOTO)

Vest da su Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica raskinuli, tada je u javnosti odjeknula kao bomba, a pričalo se da je za krah romanse kriva treća osoba. I dok su mnogi prstom pokazivali na Aleksandru kao krivca, samo je ona znala kroz šta je tada prošla. 

 

Facebook printscreen

 

Prema pisanju medija, Ljuba je njena česta odsustva zbog posla koristio kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala kada je u njegovom telefonu pronašla poruke.

 

Ovo saznanje navodno ju je potpuno slomilo, a povređena i razočarana pevačica neko vreme je bila sama, da bi zatim sasvim slučajnoi u njen život ušao Filip, sa kojim je 2018. godine stala na ludi kamen i koji je od početka do danas drži kao malo vode na dlanu.

O krahu ove ljubavi pevač je tada govorio ovako:

Pročitajte: Pronašla mu je poruke sa komšinicom, odmah ga izbacila iz zajedničkog doma - Zbog NJE je velikoj ljubavi došao kraj, Prija slomljena

- Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo. 

Ipak, danas tvrdi da sa Aleksandrom ima korektan odnos i da su na sve razmirice iz prošlosti davno zaboravili:

 

Ata Images

 

 

- Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo…

- Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti - ispričao je Ljuba za "Alo".

 

Komentari (0)

Loading