Celebrity News

Sreća NE MOŽE DUGO DA SE GLUMI: Evo šta se desilo u braku Maje i Dragana Bjelogrlića, imamo i fotografije kao DOKAZ

Supruga Dragana Bjelogrlića posle dužeg vremena u javnosti

Sreća NE MOŽE DUGO DA SE GLUMI: Evo šta se desilo u braku Maje i Dragana Bjelogrlića, imamo i fotografije kao DOKAZ

ATA Images

Supruga Dragana Bjelogrlića posle dužeg vremena u javnosti

Dragan Bjelogrlić više od 25 godina je skladnom u braku sa nekadašnjom manekenkom Majom, sa kojom je dobio dvoje dece, Miu i Alekseja.

 

Ata Images

 

Glumac i reditelj neretko ističe da mu je supruga velika podrška i da je veoma ponosan na to što njihov brak traje skoro tri decenije. Međutim, o njihovoj privatnosti se ne zna mnogo. Maja retko kad prati supruga na javnim događajima, tako da svaki put kad odluči da se konačno pojavi sa njim, privuče veliku pažnju.

 

Pročitajte: Glumili smo ljubavni par - Posle tri decenije isplivala istina o braku Maje i Dragana Bjelogrlića FOTO

Isto se desilo na prijemu u rezidenciji Ambasade Francuske, kada je ambasador Pjer Kosar uputio pozivnicu paru na događaj povodom obeležavanja nacionalnog praznika ove države.

 

ATA Images

 

Bjelogrlići su se pojavili na svečanom prijemu, a pored njih pojavili su se i Aleksandar i Katarina Karađorđević, Danica i Vuk Drašković i Ana Brnabić, samo da nabrojimo neke.

Pročitajte: Posle 25 godina braka Dragan Bjelogrlić sve priznao - Moja žena...

I ovog puta Maja je privukla veliku pažnju svojom bezvremenom lepotom, zbog koje često čujemo da je zovu srpskom Monikom Beluči. Za ovu svečanu priliku odlučila se za lepršavi ansambl cvetnog dezena i sunčane naočare mačkastog oblika.

Mnogi su rekli da je trebalo da ih skine u zatvorenom prostoru, ali nezavisno od tog komentara izgledala je fantastično. Bjela je iskombinovao ležeran i formalan stil, kombinujući pamučnu belu majicu sa teget odelom zanimljivih zlatnih dugmadi.

 

ATA Images

 

Supruga Dragana Bjelogrlića studirala je engleski jezik i književnost, a na manekensku karijeru stavila je tačku čim je rekla "da" poznatom glumcu i režiseru.

Pročitajte: Zavirite po prvi put u dom Maje i Dragana Bjelogrlića - Luksuz kakav ne možete da zamislite, a tek da vidite prazničnu dekoraciju (FOTO)

Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući svom tadašnjem zanimanju i upoznala Bjelu. Njih dvoje sreli su se početkom devedesetih na snimanju jedne reklame za nameštaj, a venčali su se 1996. godine.

 

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading