Moda

Haljina Nike Tošić savršena je za vaše ćerke: Letnja i elegantna, a svi gledaju šta je uz nju obula (FOTO)

Imidž Nike Tošić sve više oduševljava

Haljina Nike Tošić savršena je za vaše ćerke: Letnja i elegantna, a svi gledaju šta je uz nju obula (FOTO)

Imidž Nike Tošić primeren je devojčici njenog uzrasta.

Mlađa naslednica Jelene Karleuše i Duška Tošića svojim objavama koje na Tik-Tok platformi deli, u poslednje vreme privlači izuzetnu pažnju u javnosti, a istim su posebno oduševljene njene vršnjakinje kojima je Nika postala i modna inspiracija.

 

TikTok printscreen

 

 

Budući da prvobitno nije preterano bila zainteresovana za modu, mnogi su iznenađeni transformacijom koja se u kratkom vremenskom periodu kod nje dogodila, a promena koju je tinejdž period doneo kada je imidž Nike Tošić u pitanju, sve više nailazi na pohvalne reči.

 

Pročitajte: Haljina Nike Tošić savršen izbor za svaku devojčicu ovog leta - Nije skupo, tinejdžerke će je odmah iskopirati (FOTO)

Frizure, najnoviji make - up trendovi, haljinice, cipelice i ostali aksesoari postali su teme interesovanja Karleušine mlađe ćerkice, a svaki komad garderobe ili nakita koji ona ponese navodi devojčice njenog uzrasta da se zapitaju gde bi i one mogle da nabave sličan.

 

Instagram

 

 

Nika je poznata i po tome da rado odgovara na pitanja gde je šta kupila, što posebno oduševljava sve njene pratioce budući da je odlikuje skromnost iako je ćerka i te kako popularnih roditelja.

 

Najnovijom objavom, imidž Nike Tošić sasvim prilagođen njenim godinama ponovo je dospeo u fokus, a primetno je da je ona izrasla u pravu malu damu koja sve više obraća pažnju i na dezene.

 

Opredelivši se da jedan video snimi u predivnoj beloj haljinici sa cvetnim motivima koju su krasili uvek aktuelni  puf rukavi, ona je prikupila mnoštvo lepih komentara i lajkova, kao što je to sve češće slučaj.

 

Osim toga što je idealna za vrele letnje dane koji su nastupili, haljinica Nike Tošić pravi je izbor za mnoge prilike, pa se može poneti kako za dnevne aktivnosti tako i za neke svečanije događaje.

 

 

Komentari (0)

Loading