Lifestyle

Zavirite po prvi put u dom Maje i Dragana Bjelogrlića: Luksuz kakav ne možete da zamislite, a tek da vidite prazničnu dekoraciju (FOTO)

Autor: | 12/12/2022

Dom Dragana i Maje Bjelogrlić odiše pozitivnom atmosferom

Zavirite po prvi put u dom Maje i Dragana Bjelogrlića: Luksuz kakav ne možete da zamislite, a tek da vidite prazničnu dekoraciju (FOTO)

Kad je proslavljeni glumac Dragan Bjelogrlić svojevremeno u jednom od retkih intervjua u kom je govorio na teme iz privatnog života otkrio kako je suprugu Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda,  kao da je i tada znao da će njihova ljubavna priča trajati zauvek. Po svemu sudeći, nije se prevario, te supružnici više od dvadeset pet godina uživaju u skladnom i ljubavlju ispunjenom braku. Svili su oni svoje porodično gnezdo u našoj prestonici i vodeći se pravim vrednostima odgajali zajedničkim snagama sina Alekseja i ćerku Miu, te se može reći da dom Dragana i Maje Bjelogrlić odiše toplinom, a po svemu sudeći i veoma pozitivnim raspoloženjem.

Naime, na društvenoj mreži "Instagram", glumac je objavio fotografiju kojom je možda i po prvi put otkrio delić atmosfere iz svog kutka, pa mnogi komentarišu kako je dom Dragana i Maje Bjelogrlić pravi raj za uživanje u kojem su brojni prijatelji i te kako dobrodošli.

Pročitajte: Svi vas vidimo! Ko je preplanula mačka koja je izašla iz aviona sa Draganom Bjelogrlićem (FOTO)

 

 

Okupio je glumac svoje bliske prijatelje i kolege  kako bi u prijatnoj atmosferi dogovorili još jednu saradnju, a da je sve proteklo po planu pohvalio se svojim fanovima. Glumački magovi na čelu sa proslavljenim Bjelom prikupili su mnoštvo lajkova, međutim pratiocima je za oko zapao veoma prostran i sa stilom opremljen kutak.  

Luksuzan dom Dragana i Maje Bjelogrlić u kom caruju zlatne nijanse u potpunosti je skockan sa ukusom, te možemo da pretpostavimo da je pečat enterijeru dala nežnija glumčeva polovina. Elegantne draperije, stilski nameštaj samo su neki od detalja, a tu je i raskošna jelka koja je zablistala u punom sjaju te se ne možemo otisnuti utisku da se porodica posebno raduje praznicima koji se bliže.

Komentari (0)

Loading