Celebrity News

Sin Novaka Đokovića se prvi put obratio javnosti: Mali Stefan otkrio šta zamera ocu i ljudima koji ga okružuju! Njegove reči odzvanjaju!

Sin Novaka Đokovića nasmejao svet

Sin Novaka Đokovića se prvi put obratio javnosti: Mali Stefan otkrio šta zamera ocu i ljudima koji ga okružuju! Njegove reči odzvanjaju!

Julian Finney/Getty Images

Sin Novaka Đokovića nasmejao svet

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vratio se u finale Vimbldona. Ovo mu je deveto u karijeri, a do sada je sedam puta slavio u finalu Grend slema u Londonu. Samo jednom je izgubio, i to od Endija Marija 2013. godine. Upravo se bori za novu titulu u Londonu u susretu sa Karlosom Alkarazom.

profimedia

 

Đoković će pokušati da osvoji uzastopno petu titulu u Londonu, osmu ukupno, ali i 24. grend slem trofej u karijeri, dok će se skoro 16 godina mlađi Alkaraz boriti za prvu titulu na Vimbldonu, drugi grend slem u karijeri i 12. titulu ukupno.

Pročitajte: Dadilja Stefana i Tare Đoković prošla je rigorozne testove - Tri stvari bile su ključne, a evo koliko je plaćena

Prošle godine Novak je osvojio krunu Vimbldona pobedivši Nika Kirjosa, i svi se nadamo da će prvi reket Srbije uspeti da odbrani svoje zasluženo mesto na vrhu „belog sporta“. Godinu dana je prošlo i od ikoničnog momenta Noletovog sina Stefana, koji je zabeležila kamera.

Profimedia

 

 Najbolji srpski teniser tada je na svom Instagramu objavio snimak koji je nasmejao čitav svet. Naime, Nole je pokušao da sa Goranom Ivaniševićem i kondicionim trenerom Markom Panikijem sastavi trambolinu. Nije im baš išlo najbolje, pa im se obratio izveroltirani Stefan.

Pročitajte: Sin Novaka Đokovića definitivno će biti zvezda: Vidite šta mali Stefan radi u Londonu dok traje Vimbldon, snimci u sekundi obišli svet


- Kako ne znate da sastavite trambolinu a igrate na Vimbldonu? - pitao je Stefan i nasmejao oca do suza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)


 

 

Komentari (0)

Loading