Celebrity News

Sin Novaka Đokovića definitivno će biti zvezda: Vidite šta mali Stefan radi u Londonu dok traje Vimbldon, snimci u sekundi obišli svet

Sin Novaka Đokovića izazvao oduševljenje

Sin Novaka Đokovića definitivno će biti zvezda: Vidite šta mali Stefan radi u Londonu dok traje Vimbldon, snimci u sekundi obišli svet

Sin Novaka Đokovića zvezda Vimbldona.

Naš najbolji teniser polako ali sigurno nastavlja put ka odbrani titule na londonskoj travi, beleži pobedu za pobedom i reklo bi se da za njega neće biti velikih problema u narednim mečevima najprestižnijeg teniskog turnira, a svemu tome zaslužna je njegova posvećenost i naporne pripreme pred svaki meč. 

 

Photo by Julian Finney Getty Images

 

 

I pred jučerašnji sa Hubertom Hurkačom iz Poljske koji je inače kasnio, teniski as iskoristio je svoje vreme da trenira na terenima "Ol Ingland Kluba", ali ovoga puta nije samo on taj koji je privukao pažnju.

Bar na kratko sin Novaka Đokovića ukrao je tati sav šou i mnogi se slažu da je mali Stefan Đoković odlučan u nameri da svog oca u budućnosti nadmaši.

 

 

 

Naime, dok je Novak loptice udarao na jednom od terena, u neposrednoj blizini, na drugom terenu isto to radio je i talentovani Stefan koji sa takvom lakoćom barata reketom da su mnogi komentarisali kako nema zime za Noletovog naslednika.

 

Pročitajte: Procurio snimak privatnog razgovora Novaka i Jelene sa VImbldona - Poslušajte kako mu se ona obraća i kako se ponaša prema njemu, neverovatno

Preslatke scene, koje smo sve češće u prilici da vidimo, a na kojima sin Novaka Đokovića pokazuje svoj talenat osvanule su na društvenim mrežama i izazvale oduševljenje mnogih.

 

 

 

Sin Novaka Đokovića koristi svaku priliku da svog tatu prati na turnirima širom sveta, prati ga u stopu i pored mame Jelene i sestrice Tare pruža mu najveću podršku, a ipak najviše uživa kada se nađe na teniskom terenu što i njegovog tatu čini izuzetno srećnim i ponosnim:

 - Sve ostalo je suvišno, samo taj osećaj da sport kojem sam posvetio ceo život moj sin igra, i voli i želi da igra. Kad smo zajedno na terenu, nema lepšeg osećaja - rekao je Nole nedavno za medije.

 

Komentari (0)

Loading