Celebrity News

ZBOGOM ZAUVEK! Jelisaveta Orašanin uplakana objavila saopštenje, evo zašto je napustila porodični dom i šta im se desilo u stanu (FOTO)

Dom Jelisavete Orašanin nije više u Bolonji

ZBOGOM ZAUVEK! Jelisaveta Orašanin uplakana objavila saopštenje, evo zašto je napustila porodični dom i šta im se desilo u stanu (FOTO)

Tokom pet godina braka sa Milošem Teodosićem dom Jelisavete Orašanin bio je na tri različite lokacije.

Glumica se za slavnog košarkaša udala na leto 2017. godine a svega par meseci supružnici su živeli u Beogradu.

Pročitajte: RAZLAZ je bio neizbežan! Jelisaveta Orašanin NAPUSTILA muža i porodični dom, sve otkrila na Instagramu: Biković uz nju (FOTO)

Život iz romana skrojili su prvo u Americi, zatim u Italiji, a sve glumičine objave na Instagramu ukazivale su na to da su u Bolonji pronašli mir, koji ni za šta na svetu ne bi menjali.

Instagram

 

 

Tamo su iznajmili kuću sa predivnim dvorištem i velikom terasom na kojoj su često priređivali mini zabave i okupljanja sa prijateljima.

Neretko su Jelisavetu umeli da posete i klasići iz Begrada. Nina Janković i Tamara Dragičević si joj bile baš ove godine i predivno se provele.

Pročitajte: Zar u belom svetu? Biković sa našom glumačkom ekipom napravio haos u Moskvi, Jelisaveti je bilo najteže, dugo će se pričati o tome FOTO

Dom Jelisavete Orašanin u Bolonji, međutim, uskoro ostaje prazan. Miloš je, naime, potpisao za KK Crvena zvezda zbog čega će od sledeće sezone skladni emotivni partneri živeti u sprskoj prestonici.

Instagram

 

Da su uprkos lepom životu u Bolonji, miru i spokoju ipak zadovoljni odlukom da se vrate u domovinu posvedočio je najnoviji video glumice, koja se snimila dok igra u dnevnom boravku.

Oko nje svuda su uredno spakovane kutije, ipak ono na šta su mediji i javnost više obratili pažnju jeste sam prostor u kom su supružnici odgjali ćerku Petru i sina Bogdana.

Pročitajte: Niko nije ni sanjao, italijanski mediji bruje: Odluka Miloša Teodosića šokirala, nisu mogli da se dogovore

Veliki dnevni boravak došao je do izražaja, parket, igračke za decu, dvoja terasna vrata, a iznad vrata životinjski simboli.

Instagram

 

 

Glumica je kratkim snimkom pokazala gde je živela i šta napušta a pretpostavlja se da će u Beogradu sa suprugom i naslednicima ona živeti daleko luksuznije.

Spekulicalo se da su Jelisaveta i Teo kupili stan na Vračaru te da su ga po poslednjim standardima opremili.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading