Celebrity News

RAZLAZ je bio neizbežan! Jelisaveta Orašanin NAPUSTILA muža i porodični dom, sve otkrila na Instagramu: Biković uz nju (FOTO)

Brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića u centru je pažnje

RAZLAZ je bio neizbežan! Jelisaveta Orašanin NAPUSTILA muža i porodični dom, sve otkrila na Instagramu: Biković uz nju (FOTO)

Ata Images

Otkako je pre šest godina sklopljen, brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića neprestano je tema domaće štampe.

Kao krunu velike ljubavi, glumica i košarkaš dobili su ćerkicu Petru i sina Bogdana koji su istog trena postali centar njihovih svetova i dodatno učvrstili i ojačali njihov odnos, a na konto roditeljstva i usklađenosti oko brojnih obaveza, oni su dobijali samo pohvalne reči.

Instagram

 

Javnost je posebno oduševljena time sa kakvom lakoćom supružnici uspevaju u svemu da se organizuju budući da su od prvog dana u potpunosti posvećeni odgoju naslednika.

 

Pročitajte: Iz porodice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića stižu najlepše vesti o deci - Četiri je njihov magičan broj (FOTO)

Prelepa glumica koja je zbog porodice svoju karijeru u jednom momentu stavila u drugi plan, a supruga je zdušno podržavala i pratila ga na njegovom profesionalnom putu, sada konačno ima više prostora da se posveti onome što je najviše ispunjava i što neizmerno voli, a to je gluma.

 

 

Naime, u društvu kolega sa kojima glumi u popularnoj predstavi "Laž", Tamarom KrcunovićMilošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem, Teodosićeva draga otputovala je nedavno u Rusiju gde već neko vreme boravi.

 

 

Iako svima dobro poznati četverac u avanturu nije otišao turistički, već su spakovali kofere i uputili se na turneju povodom koje obilaze brojne gradova gde izvode pomenutu predstavu, oni po svemu sudeći i te kako uživaju u putovanju.

 

 

Slobodno vreme oni koriste na veoma kvalitetan način, a tome najbolje svedoče njihove objave na društvenim mrežama koje sa publikom gotovo svakodnevno dele.

 

 

Pratioci su oduševljeni prizorima koje imaju prilike da vide, pa su i reakcije neizbežne na društvenim mrežama, a posebno je komentarisan odnos i brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića za koji se svi slažu da je prepun razumevanja i kompromisa i u kojem mesta nema za trunku ljubomore.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin se ofarbala u plavo! Kada se vratila od frizera ni muž je nije prepoznao - Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

 

Supružnici očito savršeno funkcionišu ne dozvoljavajući da bilo šta utiče na njihov odnos i naruši ga, a posebno je impresivno to što su jedno drugom najjači vetar u leđa kada je karijera onog drugog u pitanju.

 

Komentari (0)

Loading