Celebrity News

NAPUSTIO JU JE, mislilo se da će trajati zauvek: Izdato zvanično saopštenje, ovo je razlog što je Teodosić otišao

Brak Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin intrigira medije od prvoga dana

NAPUSTIO JU JE, mislilo se da će trajati zauvek: Izdato zvanično saopštenje, ovo je razlog što je Teodosić otišao

U junu 2017. godine sklopljen je brak Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin. Košarkaš i glumica venčali su se pred velikim brojem zvanica u jednom prestoničkom restoranu, a svedoci velike ljubavi čija su kruna sin i ćerka bile su i sami mediji.

Brak Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin bio je pravo iznenađenje za čitavu javnost jer se mlada umetnica i slavni sportista nisu dugo zabavljali.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin se ofarbala u plavo! Kada se vratila od frizera ni muž je nije prepoznao: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Naprotiv, njihova romansa trajala je svega nekoliko meseci kada su odlučili da svoj odnos popnu na viši nivo.

Story

 

 

Vrlo brzo od venčanja na svet je stigla prvo mezimica Petra, a zatim i naslednik Bogdan, a skladni supružnici svoju porodičnu bajku gradili su prvo u Americi, a već nekoliko godina u Italji, tačnije u Bolonji gde je Teodosić bio profesionalno angažovan.

To Jelisavetu nije sprečilo da nastavi da radi.

Pročitajte: Iz porodice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića stižu najlepše vesti o deci: Četiri je njihov magičan broj (FOTO)

Povremeno je dolazila u Srbiju, a njene uloge u televizijskim i pozorišnim projektima svedoče tome da je poslu uprkos životu van granica naše zemlje ona bila i jeste vrlo posvećena.

Prilagođavala se Jelisaveta, kao svaka druga supruga sportiste, svom izabraniku, a sada je sa time kraj.

Profimedia

 

 

Naime, nedavno je od strane KKCrvena Zvezda izdato saopštenje da Miloš Teodosić napušta Bolonju te da od naredne sezone igra u timu kluba koji je zavoleo još kao dete.

Pročitajte: Zar u belom svetu? Biković sa našom glumačkom ekipom napravio haos u Moskvi, Jelisaveti je bilo najteže, dugo će se pričati o tome FOTO

- Proslavljeni srpski košarkaš i jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji naše zemlje, Miloš Teodosić, novo je pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet- napisano je na Instagramu ispod Miloševe fotografije, a ovoj vesti zasigurno se najviše obradovala glumica, koja će konačno moći neometano da radi i vrati se karijeri u punom obimu.

Instagram

 

 

Ona je već napravila neke korake ka tom putu, već je otpočela rad na pojedinim projektima, a njeni prijatelji preserećni su što će od sada sa njom moći mnogo ćešće da se viđaju. 

Da li će Teodosić tim promeniti za tri, četiri godine vreme će pokazati, za sada su on i Jelisaveta u Beogradu

Komentari (0)

Loading