Celebrity News

Usvajanje deteta nam je uvek bila VELIKA ŽELJA: Goca Tržan objavom RASPLAKALA SVE, otkrila da joj je pomogao Sergej Ćetković (FOTO)

Goca Tržan i Raša Novaković odustali od usvajanja deteta

Usvajanje deteta nam je uvek bila VELIKA ŽELJA: Goca Tržan objavom RASPLAKALA SVE, otkrila da joj je pomogao Sergej Ćetković (FOTO)

Andreja Damnjanović

Goca Tržan i Raša Novaković dugi niz godina u skladnom su braku, a budući da im se nije ostvarila velika želja da imaju zajedničko potomstvo, u jednom trenutku razmatrali su opciju usvajanja deteta.

 

Instagram screenshot @gocatrzan

 

 

Svima je već dobro pznato da pevačica iz prethodnog braka ima ćerkicu koju je njen sadašnji izabranik prihvatio kao svoje dete, međutim kako Leni nisu uspeli prirodnim putem da podare batu ili seku, oni su se opredeli za medicinsku pomoć. Mnoštvo pokušaja vantelesne oplodnje nije dalo rezultate, te su Goca Tržan i Raša Novaković doneli odluku o usvajanju deteta.

 

Andreja Damnjanović

 

 

Tu su naišli na zakonske prepreke, kako je i sama pevačia jednom prilikom otkrila, ona i Raša nemaju priliku da usvoje novorođenu bebu jer prema našem zakonu, razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

 

Instagram

 

 

- Procedura oko usvajanja dece je jeziva jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima. Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke i koji će pokušati da uradi nešto da se te procedure ubrzaju.

- Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati - otkrila je jednom prilikom za "Gloriju" Goca, koja je sada na ovu osetljivu temu govorila u svojoj emisiji ''Ako progovorim'' sa istim sagovornikom, Sergejem Ćetkovićem koji je i sam otac dve usvojene devojčice.

Pročitajte: Razgovor je tekao ovako... Sergej Ćetković otkrio do detalja kako je rekao ćerkama da su usvojene, krenuće vam suze

- Radomir i ja smo pričali o usvajanju. Reći ću ti koji je moj strah kada je usvajanje u pitanju. Mislim da je to nešto najlepše što čovek može da da drugom ljudskom biću, a to je sigurnost, ljubav, budućnost...

- Pre svega budućnost, da ga spaseš od nečeg što je potpuno neizvesno i ko zna kako bi izgledalo da nema tebe - otvorila je dušu pevačica otkrivajući svoj najveći strah:

- Ja sam beskrajno emotivna isto koliko i ti, toliko se dajem i ja se bojim da mi usvojimo dete i volim ga kao što volim Lenu i da jednog dana se desi kao u onim američkim filmovima. Da dete poželi da se vrati svojim biološkim roditeljima, ja mislim da bi mi se srce raspuklo na 500 miliona komada - bila je iskrena Goca.

 

Komentari (0)

Loading