Celebrity News

Dani su mu odbrojani! Uplašeni Saša Popović požurio da obezbedi ćerku i Suzaninog sina: Najteži dani slavnog direktora

Sudbina Saše Popovića tema je o kojoj on sve češće razmišlja

Dani su mu odbrojani! Uplašeni Saša Popović požurio da obezbedi ćerku i Suzaninog sina: Najteži dani slavnog direktora

ATA Images

Saša Popović stekao je pravo bogatstvo kada se nakon “Slatkog greha” otisnuo, radeći prvo u “Zam” produkciji, potom u “Grandu”, čiji je bio vlasnik i osnivač, a to je upravo ono što mu je u svom proročanstvu predvidela Baba Vanga koju je imao prilike da upozna tokom gostovanja po istočnom Balkanu sa pomenutim bendom. Bivši direktor "Granda" je sa Lepom Brenom posetio čuvenu slepu proročicu u Bugarskoj, želeći da zna šta ga u budućnosti čeka, te saznao da će biti na samom estradnom vrhu i stvarati muzičke zvezde, a po njenim rečima, sudbina Saše Popovića je i da će dočekati duboku starost i preminuti u snu u 86. godini.

Sale tada nije obraćao mnogo pažnje na izrečeno, međutim nakon toliko godina u kojima se ostvarilo sve što je Vanga prorekla, on sve češće razmišlja o tome koliko mu je još ostalo te da li će se i ove njene reči ostvariti, a kroz šalu kaže da zato kupuje nove skupocene automobile koje obožava:

Pročitajte: LOŠE VESTI iz doma Saše Popovića, Suzana i prijatelji su sve vreme uz njega - Sve se desilo iznenada, lekari šokirani

Ata Images

 

- Volim automobile, ne volim time da se hvalim. Šta mi je ostalo još 15 godina života, da vozim još malo. Neki kažu da imam još dva lizinga i gotov sam - kaže ovaj uspešni čovek koji je po mišljenju nekih upravo zbog tih preostalih petnaest godina ušao u građevinski biznis, a ne zato što mu je novac neophodan.

- Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale, i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im i stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja - otkrio je on. 

Pročitajte: Zar posle toliko godina? Saša Popović rekao KRAJ - Uplakana Suzana ne može da se pomiri sa njegovom odlukom (FOTO)

Nemanja Nikolić

 

Sudbina Saše Popovića koju mu je predočila Baba Vanga sve je češće tema o kojoj on razmišlja, te je jednom prilikom izjavio da će kada napuni 85, svaku noć kada legne razmišljati da li mu je to poslednja, a šta je proročica rekla Breni i kako se ona sa tim nosi, estradni mag ne zna, osim detalja koje mu je sama ispričala. Pevačica je sve vreme slušala šta je Vanga pričala o njegovoj sudbini, a kada je ona došla na red, zahtevala je da ostanu nasamo i da Sale izađe iz prostorije, prenosi "Svet".

Komentari (0)

Loading