Celebrity News

HVALA BOGU! Posle toliko suza, Goca Tržan danas je najsrećnija žena na svetu, iz porodičnog doma stižu vesti koje će sve rasplakati

Goca Tržan 49. rođenan obeležiće intimno

HVALA BOGU! Posle toliko suza, Goca Tržan danas je najsrećnija žena na svetu, iz porodičnog doma stižu vesti koje će sve rasplakati

Andreja Damnjanović

Goca Tržan 49. rođendan danas provodi na poseban način.

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima godinama je "kalila" status veoma iskrene žene britkog jezika s kojom je lako poistovetiti se. Jednostavna, svoja i veoma optimistična, s lakoćom svojstvenom samo ispunjenim i zadovoljnim ljudima, Goca kaže da ovaj rođendan "proslavlja" nastupajući s grupom "Tap 011".

Supruga muzičara Raše Novakovića u otvorenom razgovoru za naš magazin, sa sebi

svojstenim humorom, osvrće se na to kako doživljava godine i starenje, kao i na detalje odnosa s
naslednicom Lenom, koju ima iz bivšeg braka.

 

Pročitajte: Nagovorili su je na OPERACIJU: Goca Tržan posetila hirurga, promena je OGROMNA! Pogledajte kako sada izgleda njeno lice (FOTO)

 

 

STORY : Volite li svoje godine i da li rođendane obeležavate s radošću ili gorčinom?
GOCA TRŽAN : Nisam gorka ni sa čim u vezi, pa ni s godinama. Glupo je ljutiti se na to što život prolazi i što starimo. Nije da je starenje baš kul (smeh), što bi rekla Šer. Kada su je pitali kako doživljava to što stari, rekla je da je to bez veze. Ali nisam ni od onih žena koje pate zato što stare, što nisu večno mlade. To je izgubljena bitka unapred, a ja hoću da živim srećna, nasmejana i da uživam u životu, a to ne možeš ako stalno juriš nešto što je prošlo i nešto što bi htela da budeš a ne možeš.

 

Andreja Damnjanović

 

 

STORY : Ima li u vašem okruženju žena, vaših prijateljica recimo, koje loše doživljavaju činjenicu da stare?
G. T. :
Razne žene različito stare i različito to doživljavaju. To je lični izbor svakog od nas, ne bavim se time kako drugi to podnose. Trudim se da svom detetu dam primer da uživa u životu, da joj objasnim da je to veoma važno. Da ne može da uživa u životu ako nije srećna u svom telu i onim čime raspolaže.

 

Instagram

 

 

STORY : Mislite li da vaš stav o starenju i ideja da je potrebno uživati u životu ima veze s činjenicom da ste se ostvarili kao majka?
G. T. :
Ne mogu da tvrdim da bih, ali ni da ne bih, jednako uživala u životu. S radošću prihvatam sve okolnosti koje mi život u nekom trenutku ponudi ili nametne. Nije dobro rvati se sa životom uz osećaj da si stalno nesrećan. Možda, da nisam mogla da rodim dete uopšte, bila bi mi to rana i bilo bi mi izuzetno teško. Ali verujem da bih se i s tim u nekom momentu pomirila i prihvatila da je to moja sudbina. Pokušala bih iz svoje sudbine da izvučem najbolje što mogu.

 

Goca Tržan 49. rođendan dočekuje sa osmehom na licu

 

STORY : Slavite li ovaj rođendan ili ne?
G. T. :
Pravo da vam kažem, radim za svoj rođendan, neću ga slaviti. Nastupam s grupom "Tap 011", tako
da sam ja jedan "radnik udarnik" za svoj dan (smeh).

 

Pročitajte: TRUDNA Goca Tržan BLISTA u zagrljaju muža! Osmeh i SREĆA NA LICU govore više od 1000 reči (FOTO)

 

STORY : Nedavno ste izazvali dosta pozitivnih reakcija pričom o tome što Lena ne ide u privatnu školu.
G. T. :
O tome pričam već neko vreme. Da se razumemo, moje dete je krenulo u privatnu školu. Mislila sam da joj tako obezbeđujem vrhunsko obrazovanje. Međutim, to su neke privilegije koje deca u tom dobu i na ovim prostorima ne prihvataju na pravi način. To uopšte ne znači da škola nije dobra, već da dečji tretman prema vršnjacima nije isti. Ta deca potpuno drugačije shvataju školovanje.

- Ne kritikujem, naglašavam, privatno obrazovanje, već nas kao roditelje koji ne shvatamo šta time uskraćujemo deci. Moja Lena je od četvrtog razreda krenula u državnu školu. Ispisala sam je iz privatne jer je imala drugare iz kraja s kojima se uvek igrala, prate jedni druge u školu, zajedno su u dvorištu, dok u privatnoj školi roditelji moraju stalno da budu angažovani razvoženjem dece, da organizujemo njihova viđanja jer je škola na Senjaku, a mi smo tad živele na Mirijevu. To je vrlo teško uskladiti.

- Moja želja bila je da ona bude u dobroj poziciji i napreduje u privatnom obrazovanju, a u isto vreme sam napravila Leni medveđu uslugu – nije imala društvo iz kraja. I shvatila sam da to nije dobro. Smatram da je dobro da dete, kad dođe iz škole, treba da ima s kim da ode bilo gde, bilo da je to park, bioskop ili tržni centar.

 

Instagram

 

 

STORY : Izneli ste i stav da ne poklanjate niti kupujete Leni skupe stvari.
G. T. :
Ne mislim da dete u tim godinama treba da nosi tašnu od dve ili tri hiljade evra. Ne mislim ni da ja treba da nosim takvu tašnu, jer nikakvo zadovoljstvo to meni ne pruža. Okej, možda nekom drugom pruža, ali detetu njenog uzrasta ne bi trebalo. Ponekad, kad negde izlazi, ja joj pozajmim tašnu, ali ja nemam one od nekoliko hiljada evra, niti ih kupujem.

 

Andreja Damnjanović

 

 

STORY: Da li vam traži novac za izlaske? Ili za nešto što joj se dopadne?
G. T. :
Kao i sva deca njenog uzrasta, naravno da traži, ali ne može sve da dobije. Za mene su patike od 700 evra totalno bez veze trošak. Ako ih dobije od nekog na poklon, okej, ali ja to da joj kupujem neću.

 

Pročitajte: Suprug Goce Tržan napunio 34 godine: Da li znate koliko je pevačica starija od njega? Nikada ne biste rekli da je tolika razlika

 

STORY : Sve se glasnije priča o uticaju društvenih mreža na pritisak koji žene osećaju zbog izgleda. Kakva je situacija s vama, mislite li da je to okej?
G. T. :
Nekoliko puta sam greškom (pošto sam ozbiljno oćoravila), uključila na “Instagramu” neke filtere, ne znajući za to. Tek posle, kada bih stavila cvikere, videla bih da su snimci s filterima postavljeni i da je kasno da ih promenim. A i Lena bi mi rekla: "Šta je ovo, da li si ti normalna"?.

- To mi se desilo možda dva puta. Inače ne stavljam nikakve filtere na “Instagram” jer ne vidim, ne umem i neću. Mislim da društvene mreže koje na taj način tretiraju život, lepotu i popularnost nisu zdrave i to ne samo za klince već i za nas odrasle. Mnogo je i odraslih "navučeno" na socijalne mreže.

 

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading