Celebrity News

Ćerke Sergeja Ćetkovića na odmoru sa mamom i tatom: One su već velike devojke, pogledajte koliko su porasle (FOTO)

Ćerke Sergeja Ćetkovića uživaju u raspustu

Ćerke Sergeja Ćetkovića na odmoru sa mamom i tatom: One su već velike devojke, pogledajte koliko su porasle (FOTO)

Nebojša Babić

Uprkos tome što su usvojene ćerke Sergeja Ćetkovića i njegove izabranice Kristine neodvojivi su deo srca poznatog para koji se trudi sve da im pruži, da ih vaspita i izvede na pravi put.

Lola i Mila odavno su upoznate sa tim da nisu biološki povezane sa pevačem i njegovom suprugom, međutim,  osećaju konekciju koju mnoga deca sa svojim prirodnim roditeljima namaju. Vezuje ih bezuslovna ljubav, koja se ni sa čim drugim ne može meriti.

 

Pročitajte: Sergej Ćetković poveo ćerke Milu i Lolu na Rozgin koncert, pogledajte koliko su porasle, već su devojke (FOTO)

Ćerke Sergeja Ćetkovića odlični su đaci, rastu u divne i vaspitane devojčice a sve zaslugom pevača i njegove izabranice i velikoj ljubavi koju nesebično oni sa njima dele.

 

Luka Šarac

 

Često je muzičar umeo za lifestyle magazine da komentariše svoje vaspitne metode, ali usput je umeo da naglasi da Lola i Mila nisu zahtevna deca. Naprotiv, tvrdio je da su izuzetno poslušne te da se do sada nije dogodio momenat kada je bio manje ponosan na njih.

Pročitajte: Razgovor je tekao ovako... Sergej Ćetković otkrio do detalja kako je rekao ćerkama da su usvojene, krenuće vam suze

Budući da je letnji raspust, te da školskih aktivnosti narednih meseci neće biti, pevač je naslednice poveo na more, gde uživaju u kupanju, sunčanju, ali i vodenim sportovima iliti bolje rečeno zafrkancijama.

Na koji način provode vreme Sergej je nedavno podelio na svom Instagramu.

 

instgram

 

 

Kratkim videom on je nasmejao brojne pratioce, a sve zbog toga što je pokušao da oponaša stariju mezimicu, zaroni i noge digne uvis.

Pročitajte: Zvezde porodičnog letovanja: Lola i Mila Ćetković oduševile izborom kupaćih kostima FOTO

Budući da mu ovaj pokušaj nije uspeo, zapravo kao sveća je pao, dao je povoda da se supruga koja je to sve zabeležila grohotom nasmeje, a ista reakcija stigla je i od njegovih kolega i brojnih pratilaca.

instgram

 

 

Neosporno je da je Sergej otac za primer, kakvog svaka ćerka samo poželeti može.

instgram

 

 

instgram

 

 

instgram

 

 

 

Komentari (1)

Loading