Celebrity News

Anastasijina izgubljena SESTRA nam je godinama pred okom, sad je sve jasno: Sličnost je ogromna, ima Cecinu gestikulaciju! Pogledajte fotke

Davno izgubljena ćerka Cece Ražnatović je ona - svi je dobro znate

Anastasijina izgubljena SESTRA nam je godinama pred okom, sad je sve jasno: Sličnost je ogromna, ima Cecinu gestikulaciju! Pogledajte fotke

Davno izgubljena ćerka Cece Ražnatović priznala sve o njihovom odnosu.

Jedna od naših najuspešnijih mladih pevačica svakako je Aleksandra Prijović koja niže uspeh za uspehom i hit za hitom. Njeni nastupi mesecima unapred su zakazani, a za septembar je najavila čak dva velika solistička koncerta u beogradskoj "Areni" koje brojna publika željno iščekuje.

Lepota je takođe jedan od njenih aduta, međutim pored svega navedenog, ona ističe da joj i te kako prija poređenje sa najvećom balkanskom divom Cecom Ražnatović.

Instagram

 

 

- Često mi kažu da sam davno izgubljena ćerka Cece Ražnatović. I nas dve često pričamo o tome, ona mi sama kaže: "Bože, koliko ličiš na mene, kao da sam te rodila."

- Bila mi je uzor odmalena i to nikada nisam krila. Svi znaju koliko je volim i poštujem. Ta poređenja su normalna jer sam učila da pevam slušajući upravo Cecu. Verovatno zato mnogo podsećam na nju - ispričala je nedavno Aleksandra.

Pročitajte: Kako je Ceca reagovala kad je OVO videla? Aleksandra Prijović gestom pokrenula spekulacije, da li je na pomolu novi estradni rat? (FOTO)

Nju mnogi smatraju Cecinom naslednicom kada je muzika u pitanju, a Instagrameri i tviteraši su im našli još poneku sličnost, pa se našalili kako je ona davno izgubljena ćerka Cece Ražnatović.

 

 

Jedna korisnica pomenute društvene mreže objavila je kolaž fotografija na kojima Ceca i Prija na neverovatno sličan način drže cigaretu i piće u ruci, te ne čudi što je objava postala viralna i prikupila mnoštvo interesantnih komentara.

 

- Malo ljudi zna da je Aleksandra Prijović davno izgubljena ćerka Cece Ražnatović - glasila je pomenuta objava , a zatim je osvanula još jedna sa komentarom: "Biće da je stvarno Svetlanina izgubljena ćerka".

Da li i vi primećujete sličnost?

Komentari (0)

Loading