Celebrity News

Sin i snaja Željka Mitrovića konačno u javnosti: Pogledajte kako izgleda žena koja je vlasnicima PInka rodila unuče (FOTO)

Sin i snaja Željka Mitrovića zablistali u javnosti

Sin i snaja Željka Mitrovića konačno u javnosti: Pogledajte kako izgleda žena koja je vlasnicima PInka rodila unuče (FOTO)

Sin i snaja Željka Mitrovića već dugo uživaju u srećnoj vezi, a svoju ljubav krunisali su i rođenjem ćerkice. Kako je izabranica Aleksandra Mitrovića, Ivana Đujić, veoma skromna devojka, koja bira da svoj život vodi daleko od radoznalih pogleda, koji u stopu prate sve članove porodice njenog supruga, retko imamo priliku da je vidimo u javnosti.

Ipak, sada su se sin i snaja Željka Mitrovića pojavili na venčanju Marije Mikić i Jovana Pantića i privukli veliku pažnju zvanica. Kako snaju porodice Mitrović, javnost retko viđa, čini se da svaki put iznova ostane očarana njenom lepotom i elegancijom.

Pročitajte: Premijera Sandrinog filma otkrila prave odnose u porodici Mitrović - Evo kako se Željko u javnosti poneo prema snaji (FOTO)

 

Ata Images

 

Tako je i ovog puta, u nežnom, puder roze izdanju, oduševila mnoge, a njena jednostavnost i prefinjenost, posebno su plenili. 

Pročitajte: Nezaboravna žurka - Unuka Željka Mitrovića proslavila prvi rođendan, od baka i deka dobila dragocen poklon

Aleksandar Mitrović ponosno je za ruku držao majku svoje ćerke i u njenoj lepoti uživao je čitave večeri, dok su komplimenti na njihov račun pristizali sa svih strana.

 

Ata Images

 

 

Inače, njihova ćerka ima dve godine i zove se Emilija.

 

Ata Images

 

 

Njih dvoje su, inače, prošle godine ćerkici slavili prvi rođendan, što je bila prilika da se okupi cela porodica, uključujući dedu Željka i baku Hani

 

Nemanja Dedović

 

 

Tu je bila i Milica Mitrović, Željkova druga supruga, što pokazuje da među njima nema loših emocija i zle krvi.

 

Nemanja Dedović

 

 

Aleksandrova supruga Ivana blistala je i na ovoj proslavi.

 

Nemanja Dedović

 

 

Inače, Željkov sin Aleksandar se, za razliku od Sandre koja je imala svoj rediteljski debi sa filmom "Komedija na tri sprata" ne eksponira u medijima i ne bavi se javnim poslom već ugostiteljstvom.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading