Celebrity News

Igor Kojić SLOMLJEN! Teodora Bjelica otkrila sve detalje venčanja sa novim izabranikom: Udaću se bosa, na OVOJ destinaciji (FOTO)

Ljubavni život Teodore Bjelice u centru je medijske pažnje

Igor Kojić SLOMLJEN! Teodora Bjelica otkrila sve detalje venčanja sa novim izabranikom: Udaću se bosa, na OVOJ destinaciji (FOTO)

Nekoliko meseci veze sa Kebinim sinom Igorom Kojićem bilo je dovoljno da ljubavni život Teodore Bjelice dospe u prvi plan, te da o istom gotovo svakodnevno izveštavaju domaći mediji, a ništa manje javnost nije ni nakon njihovog raskida zainteresovana, pa se svaki korak prelepe glumice prati.

Iako se naširoko pričalo kako će nekadašnji fudbaler biti njen životni saputnik, par je odlučio da se rastane i da svako krene svojim putem, a na tu temu Teodora je izjavila kako protiv Igora nema ništa, ali da nemaju više dodirnih tačaka.

ATA Images

 

 

Ljubavni život Teodore Bjelice i sada je u fokusu, a razlg za to je njeno pojavljivanje na svadbi Marije MIkić u muškom društvu, te se šuška kako je ona navodno već našla utehu kraj drugog muškarca.

Pročitajte: Došao je taj dan - Teodora Bjelica blista u venčanici, svi su oduševljeni budućom gospođom Kojić (FOTO)

Budući da je na pomenutom slavlju zablistala u punom sjaju, mnogi su pomislili kako je za njen osmeh zaslužan ovaj anonimni momak, te da je on zapravo i glumičin novi dečko, međutim ona je okupljenim reporterima objasnila kako stoje stvari i kakvo je stanje kada je u pitanju ljubavni život Teodore Bjelice.

Jovanka Bojković

 

 

- Došla sam s najboljim drugom. Nema partnera ni na vidiku, možda u nekim dalekim snovima. Možeš gospodina pravog da upoznaš i kad pođeš da baciš đubre i da prošetaš psa. To se nikad ne zna. Ja sam i s mladine i s mladoženjine strane - rekla je Bjelica i priznala kako zamišlja svoju svadbu.

Nemanja Janković

 

 

- Volela bih svadbu na ostrvu, samo mladoženja, ja i kumovi. Udala bih se bosa - kaže glumica i priznaje da u planu ima i pevačku karijeru, ali i da od mame ne traži savete za glumu.

- Retko mi mama daje savete, jer se uglavnom posvađamo kad krenemo o poslu da pričamo - ispričala je ona.

Komentari (0)

Loading