Celebrity News

Brak Olje i Kebe je ZAVRŠEN! RAZVOD posle 30 godina, Igor i Taša ništa ne mogu da promene! Evo kome je pripala kuća

Brak Olje i Kebe je završen, pevačeva ljubavnica otkrila sve detalje

Brak Olje i Kebe je ZAVRŠEN! RAZVOD posle 30 godina, Igor i Taša ništa ne mogu da promene! Evo kome je pripala kuća

Dejan Milićević

Otkako je i zvanično postao penzioner, Dragan Kojić Keba povukao se iz javnosti. Ipak, interesovanje za pevačev život ne prestaje, a brak Olje i Kebe nedavno se našao u žiži interesovanja. Iako su već tri decenije jedno drugom najveća podrška, spekulacije o krahu njihove ljubavi postale su sve glasnije. 

Pročitajte: Olja, gde si bila i u šta si gledala? Jedina fotografija iz perioda kada je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

Dejan Milićević

 

Naime, kao što je javnosti dobro poznato Dragan Kojić ima vanbračnu ćerku Inu sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koju folker ne želi da prizna. Godinama je trajala borba za priznavanje očinstva, a Kebina ljubavnica stigla je čak do suda u Strazburu koji je na kraju i doneo konačnu presudu u njenu korist. Iako formalno jeste utvrđeno da je pevač otac Ljiljanine ćerke, do susreta tate i naslednice nikada nije došlo.

U emotivnoj ispovesti koju je Ljiljana nedavno dala za domaće medije otkriveni su i najsitniji detalji iz vremena kada je bila sa pevačem. Jevremovićeva je tom prilikom otkrila da je Keba bio toliko uporan u nameri da je osvoji da i dan danas veruje da pevač gaji neke emocije prema njoj. Govoreći o njihovom odnosu tekstopisac je otkrila da je pevač želeo da stavi tačku na brak suprugom jer je kako joj je govorio bio veoma loš. Međutim, to se nije dogodilo sve do 2014. godine.

Pročitajte: Koliko ju je samo voleo - Pogledajte fotografiju iz perioda kad je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

Facbeook

 

Tada je brak Olje i Kebe navodno doživeo krah, a Ljiljana tvrdi da je za sve to kriv njen zahtev za većom alimentacijom. Tada je folker stavio makar zvanično tačku na višedecenijski brak a neposredno pre razvoda svu pokretnu i nepokretnu imovinu prepisao je na ženu Olgu, poznatiju kao Olju Kojić. Ljiljana  je sa suzama u očima otkrila i da njena ćerka nikada nije upoznala oca Kebu, te da joj je to veoma bolna tema.

 

– Meni je samo žao što je Ina kolateralna šteta ljubavi sa njim, ja njega ne mrzim, moje dete je pola on, mnogo liči na njega.

Komentari (0)

Loading