Celebrity News

Dečko Vesne Dedić objavio fotografije sa Tajlanda: Pogledajte samo koliko je zgodan i koliko se vole! Svi im zavide na LJUBAVI (FOTO)

Odmor Vesne Dedić protiče u odabranom društvu

Dečko Vesne Dedić objavio fotografije sa Tajlanda: Pogledajte samo koliko je zgodan i koliko se vole! Svi im zavide na LJUBAVI (FOTO)

Kako se o svom ljubavnom životu Vesna Dedić ne oglašava i nenamerno ili pak svesno pušta da se u medijima o njenom emotivnom statusu samo nagađa, nije neko čudo što se o istom javnost toliko interesuje. Povod da se ovih dana književnica nađe na svim portalima dala je ona sama interesantnim fotografijama na društvenim mrežama, te je odmor Vesne Dedić kao i sa kim se ona na egzotičnoj destinaciji provodi, ponovo glavna tema.

Naime, spisateljica već neko vreme uživa na Tajlandu sa nekoliko bliskih prijatelja, međutim ono što nije moglo proći nezapaženo jeste da je ponovo u društvu muškarca sa kojim je inače i ranije povezivana.

Pročitajte: Sećaš li se šta si mi rekla prve noći - Zgodni doktor objavio fotografije kao dokaz veze sa Vesnom Dedić!

Instagram

 

Reč je o zgodnom doktoru Dejanu Antoniću sa kojim je Vesna, sudeći po objavama, gotovo nerazdvojna pa su se često mogli pročitati naslovi da je upravo on zarobio njeno srce posle dužeg vremena, te da je najzaslužniji za njen široki osmeh i pozitivnu energiju kojom zrači.

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić je zgodan, prosed i lekar! Konačno objavila zajedničku fotku, pogledajte kako se vole

Instagram

 

Da li su zaista samo prijatelji ili tu ipak ima nečeg više,ostaje nam samo da nagađamo, a činjenica je da odmor Vesne Dedić, prepun raznovrsnih aktivnosti protiče u odličnom raspoloženju.

Osim što je Vesna na fotografijama pobrala brojne komplimente na račun izuzetne figure, za oko je svima zapalo i da pomenuti stručnjak za estetsku medicinu fenomenalno izgleda, kao i da uz Vesnu savršeno ide.

Komentari (1)

Loading
Рашо

10:46 17.03.2023

Пустите бака Весну да живи! Дочепали се теме па Весна ово, Весна оно, ... Нека бака Весна проживи трећу младост у миру.