Celebrity News

Tužna objava na Instagramu Dee Đurđević potresla sve: Do samog kraja bila je nasmejana i hrabra (FOTO)

Bol Dee Đurđević neopisiva je

Tužna objava na Instagramu Dee Đurđević potresla sve: Do samog kraja bila je nasmejana i hrabra (FOTO)

Saobraćajna nesreća u kojoj je umalo izgubila ruku stavila je pred Deu Đurđević brojne izazove. Voditeljka Pink televizije prošla je kroz čak 22 operacije, neke od njih bile su opasne i po život, na svu sreću uspela je sa svakom od njih da se izbori, što ju je dodatno ohrabrilo. Vrlo brzo na male ekrane vratila se atraktivna plavuša širokog osmeha i snage kakva se retko viđa, a taman kada je mislila da su crni dani iza nje nastupila je nova bol Dee Đurđević

Pročitajte: Morala sam sve da otkažem: Dea Đurđević otkrila šokantne detalje kako joj je Mladen Mijatović radio IZA LEĐA!

Instagram

 

Voditeljka jutarnjeg programa sa pratiocima na Instagramu podelila je tužnu vesti i to da joj je preminuo pas. 

– Nasmejana i hrabra do kraja. Laku noć, mali anđele – napisala je Dea ispod fotografije kućnog ljubimca koji je pored majke i dečka Mladena Mijatovića uvek bio tu za nju dok je prolazila teške momente.

Pročitajte: Mašan Lekić proslavio ćerki prvi rođendan: Beba Zoi u centru pažnje, a iznenadiće vas ko su gosti! (FOTO)

 

Neizmernu ljubav delila je voditeljka sa svojom kerušom, takođe i tugu, koja je danas prisutnija više nego ikada u njenom srcu. Bol Dee Đurđević zbog gubitka voljene kuce velika je i u ovom momentu čini se da se nikada neće smanjiti. Brojni voditeljkini fanovi, koji su prošli kroz isto, šalju joj  reči podrške.

 

Komentari (0)

Loading