Moda

Jelena Đoković i Sofija Milošević zajedno na premijeri: Svi se pitaju da li je moguće da su izabrale ovakve stajlinge (FOTO)

Jelena Đoković i Sofija Milošević sinoć su privukle najveću pažnju

Jelena Đoković i Sofija Milošević zajedno na premijeri: Svi se pitaju da li je moguće da su izabrale ovakve stajlinge (FOTO)

Boško Karanović

Da se zajedno na istom mestu pojave Jelena Đoković i Sofija Milošević zaslužna je svečana premijera predstave "Laž" održana sinoć u u Beogradskom dramskom pozorištu. Poznate dame koje svakim svojim korakom privlače neverovatnu pažnju i ovog puta skrenule su poglede svih prisutnih, a blicevi okupljenih fotoreprtera neprestano su sevali u njihovom pravcu.

Iako po mnogo čemu različite, Jelena Đoković i Sofija MIlošević, po svemu sudeći, veoma su bliske, pa su tako u društvu prijatelja Jugoslava Karića njih dve nasmejane i vidno raspložene došle da podrže glumce u svojoj premijernoj izvedbi pomenute komedije, a modne kombinacije koje su za ovaj povod odabrale, tema je o kojoj ne prestaje da se priča.

Pročitajte: Jelena Đoković se konačno skockala - Ovaj kombinezon poželećete da nosite tokom proleća, tek da vidite boju (FOTO)

Boško Karanović

 

Jelena je, naime, zablistala u kariranom kompletu, topu i dubokoj suknji ispod kolena, uz koji je savršeno uklopila srebrne salonke sa efektnom mašnom i preko svega "ogrnula" beli dukački kaput. Čitavu kombinaciju začinila je skupocenom zelenom Dior torbom i diskretnim nakitom, dok je sa druge strane Sofija u potpuno drugačijem maniru odavala utisak prave vamp dame.

Pročitajte: Stajling Jelene Đoković svi komentarišu - Svi joj gledaju u mantil, da li je moguće da se ovako obukla (FOTO)

Boško Karanović

 

Supruga i majka dece poznatog fudbalera Luke Jovića ponela je crni kožni, strukirani mantil, crne uske pantalone sa nešto širim nogavicama i neizostavne salonke u takođe istoj, tamnoj varijanti. Svemu ovome manekenka je dodala efektne naočare sa providnim staklima, a čitavu priču razbili su njen široki osmeh na licu i prepoznatljiva plava kosa koju je pustila i uvila u blage talase.

Pročitajte: Raspomamljena estrada na rođendanu Sofije Milošević! Karleuša se popela na sto, Jelisaveta Orašanin na ivici suza - Pogledajte fotke i snimke

Boško Karanović

 

Inače, premijernoj predstavi u kojoj su glavne uloge pripale Jelisaveti Orašanin, Tamari Krcunović, Milošu Bikoviću i Miodragu Radonjiću, prisustvovao je veliki broj poznatih lica, te smo tako mogli da vidimo Dragana Bjelogrlića sa suprugom Majom, Mimu Karadžića, proslavljene sportiste Vanju Grbića i Marka Pantelića, Maju GojkovićNatašu Vulin i druge.

Komentari (0)

Loading