Celebrity News

Mreže gore: Ćerka Ivana Ivanovića u strasnom zagrljaju OVOG oženjenog muškarca (VIDEO)

Ćerka Ivana Ivanovića, Staša, glavna tema na društvenim mrežama

Mreže gore: Ćerka Ivana Ivanovića u strasnom zagrljaju OVOG oženjenog muškarca (VIDEO)

Ćerka Ivana Ivanovića, Staša, po profesiji je balerina, a osim što je član baletske trupe u Narodnom pozorištu, s vremena na vreme, Staša svoj talenat ispolji i kao glumica i plesačica u muzičkim spotovima.

Naime, ovoga puta zbog njenog talenta i lepote "zapalile" su se mreže, kada je na "Youtube-u" izašao spot za pesmu "Hladno leto", Relje Popovića.

Pročitajte: Prizor iz porodičnog stana rasplakao sve žene - Konačno otkriveno kako se Ivan Ivanović ponaša prema svojoj supruzi Anji (FOTO)

youtube printscreen

 

Svi su se pitali ko je lepotica koja u spotu za numeru, koja će nesumnjivo biti veliki letnji hit, zavodi zgodnog repera, a kada je kamera zumirala lepo lice svima je postalo jasno da je to ćerka Ivana Ivanovića, Staša.

Pročitajte: Dvadeset joj je godina, a već izgleda ovako! Evo zašto svi komentarišu ćerku Ivana Ivanovića, jeda detalj posebno privlači pažnju (FOTO)

Mlada, talentovana balerina savršeno je odglumila strast i emociju i Relji je bila sjajna partnerka na setu, a za svoj rad dobila je veliku podršku i brojne pohvale na mrežama, na kojima se danima priča samo o njoj.

Komentari (0)

Loading