Celebrity News

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA! Zaljubljeni pogledi govore: Jovana Joksimović na svadbi Jelene Karleuše u zagrljaju verenika Aleksandra Zeremskog

Bivši dečko Jovane Joksimović, tačnije verenik, Aleksandar Zeremski, bio je njena najveća ljubav, dok nije srela svog sadašnjeg supruga Željka

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA! Zaljubljeni pogledi govore: Jovana Joksimović na svadbi Jelene Karleuše u zagrljaju verenika Aleksandra Zeremskog

Bivši dečko Jovane Joksimović, bio je njena velika ljubav. Mlada voditeljka, bila je naime na korak do odluke da sa Aleksandrom Zeremskim ode do oltara, a kako je veza bila ozbiljna, par u javnosti svoja osećanja nije skrivao.

Dugogodišnja veza Jovane Joksimović i Aleksandra Zeremskog delovala je kao da će biti za ceo život, a onda se 2008. godine iznenada okončala. Naime, tada je poput bombe odjeknula vest da je Jovana posle samo nekoliko nedelja od veridbe, Aleksandru vratila prsten, shvativši da je u Željku Joksimoviću, sa kojim se upoznala na Evroviziji, koju su tada zajedno vodili u Srbiji, pronašla ljubav svog života.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović golišavi u kupaćem na privatnoj plaži - Pogledajte samo kako ona izgleda i šta radi kad misli da nema kamera

Miša Obradović

 

Ipak, da je bivši dečko Jovane Joksimović uspevao da joj pruži romansu iz snova, dok se ljubav nije ugasila, nema sumnje. Naime, nekadašnji dirketor BK televizije i mlada voditeljka bili su u svojoj vezi jako srećni.

Pročitajte: Koliko je PROPAO... Bivši dečko Jovane Joksimović konačno u javnosti, pustio stomak i sada izgleda kao da joj je otac (FOTO)

U prilog tome govori i jedna od retkih zajedničkih fotografija ovog para, nastala na svadbi Jelene Karleuše i Bojana Karića, davne 2004. godine.

Ekskluziv printscreen

 

Da je srećna i zaljubljena, govori osmeh na licu mlade i prelepe Jovane, koja pozira u zagrljaju tadašnjeg dečka i verenika Aleksandra.

Komentari (1)

Loading
Ana

17:16 31.08.2023

Zna Jovana sta hoće.Uvek je gledala onog ko je na položaju i ima novac.Takvog je volela.Ispostavilo se da je posle veruje naišao Željko,sa mnogo više para,pa se zato i prikolica njemu.