Celebrity News

Koliko je PROPAO... Bivši verenik Jovane Joksimović konačno u javnosti, pustio stomak i sada izgleda kao da joj je otac (FOTO)

Izgled Aleksandra Zeremskog drastično se izmenio

Koliko je PROPAO... Bivši verenik Jovane Joksimović konačno u javnosti, pustio stomak i sada izgleda kao da joj je otac (FOTO)

Arhiva ekskluziva

Biznismen i nekadašnji direktor BK televizije Aleksandar Zeremski, iako se u javnosti nikada nije preterano eksponirao, često je bio tema domaće štampe i portala zbog veze sa dve popularne dame. Kada je njegova veza sa voditeljkom Jovanom Joksimović okončana, usledila je nova koja je možda i više intrigirala javnost, a nakon razvoda sa popularnom pevačicom  Aleksandrom Radović sa kojom je dobio ćerku, javnost ne zna mnogo detalja o njegovom životu. Njegov ljubavni život nakon svih lomova kao i to u kojoj meri se izgled Aleksandra Zeremskog izmenio, tema je koja mnoge zanima.

Pročitajte: Prijatelji su nemi od šoka - Zar ovo da joj uradi? Otac deteta Aleksandre Radović OŽENIO OVU POZNATU PEVAČICU (FOTO)

arhiva HELLO!

 

Ljubav sa 12 godina mlađom Jovanom Joksimović planula je na sastanku redakcije zabavnog programa,par se zabavljao pet godina, a 2008. su se verili. Međutim, sreća nije dugo potrajala, a kako su tada pisali mediji, voditeljka je biznismenu prsten vratila samo dve nedelje nakon veridbe.

Jovana je potom uplovila u emotivnu vezu sa Željkom Joksimovićem, za kog se kasnije i udala i sa kojim je dobila sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu, a Zeremski je ubrzo zatim otpočeo romansu sa pevačicom Aleksandrom Radović.

Pročitajte: Bile su najbolje drugarice dok se nije umešao OVAJ muškarac! Kako je puklo prijateljstvo Jovane Joksimović i Aleksandre Radović

Story arhiva

 

Nakon nekoliko meseci ljubavi Aleksandra je zatrudnela, 2010 na svet je došla ćerkica Nina, ali ga je pevačica ostavila samo mesec dana nakon porođaja, tvrdili su tada mediji koji su ostali uskraćeni za razloge kraha jer o tome aktri nisu želeli da govore.

Pročitajte: Mesec dana nakon rođenja devojčice, ljubavi je došao kraj - Njegovo prezime nosi ćerka Aleksandre Radović (FOTO)

Biznismen, koji inače iz još jednog propalog braka ima ćerku Miu, konačnu sreću pronašao je pored interpretatorke duhovne muzike Divne Ljubojević, koju je oženio 2018. godine, nakon sedam godina veze.

Nekadašnji direktor BK televizije i umetnica izgovorili su sudbonosno „da“ pomenute godine u manasiru Vavedenje Presvete Bogorodice, na Senjaku i u skladnom braku uživaju i danas, a zahvaljujući njihovim fotografijama na društvenim mrežama imamo uvid i u to da se imidž i izgled Aleksandra Zeremskog dosta izmenio.

Pročitajte:Čeka dete sa fudbalerom Markom Grujićem, a da li ste znali da je njen otac ZAVEO OVE DVE SLAVNE ŽENE SA JAVNE SCENE

On je pustio sedu brada, a vidno su i bore na njegovom licu, međutim ovaj znatno ozbiljniji izgled sasvim je u skladu sa njegovim godinama, a mnogi kažu da je savršeno usklađen sa umetnicom koja je definitivno njegova srodna duša.

Komentari (0)

Loading