Celebrity News

Jovana i Željko Joksimović golišavi u kupaćem na privatnoj plaži: Pogledajte samo kako ona izgleda i šta radi kad misli da nema kamera

Jovana i Željko Joksimović na plaži baš znaju da uživaju

Jovana i Željko Joksimović golišavi u kupaćem na privatnoj plaži: Pogledajte samo kako ona izgleda i šta radi kad misli da nema kamera

Snimljeni Jovana i Željko Joksimović na plaži.

Dolazak vrelih letnjih dana, naše javne ličnosti mahom koriste kako bi predah od brojnih obaveza napravile na nekoj luksuznoj destinaciji, a fotke sa odmora poznatih faca nizbežne su na svim domaćim portalima. 

Šta rade, kako se ponašaju i provode kada su na odmoru, kao i to da li celebrity ličnosti u kupaćem kostimu izgledaju jednako dobro kao kada su tip-top sređene, uglavnom su neizbežne teme u javnosti, posebno na društvenim mrežama.

Privatna Arhiva

 

 

Budući da važe za jedan od popularnijih poznatih parova čija privatnost i te kako zanima širu javnost, evo prilike da se podsetimo snimka na kojem su Jovana i Željko Joksimović na plaži.

Pročitajte: Joksimovići se skinuli u kupaći - Cela plaža se okrenula kad je videla njen stomak, ali o njemu se još više priča! Pogledajte zašto (FOTO)

Iako, pozicionirani na tajnoj lokaciji kojoj je bilo nemoguće prići, te se golim okom i ne bi mogli videti, paparazzo fotografi svojevremeno su zabeležili kadrove koji nisu često u javnosti viđeni.

Jovana i Željko Joksimović na plaži reklo bi se baš znaju da uživaju, posebno voditeljka koja u društvu bliske prijateljice Snežane Stojković uživa u čarima sunca i "hvata" boju, a ono što je takođe primetno na snimku, jeste da ona drži cigaretu.

Printscreen

 

 

Snimak nastao sa ogromne razdaljine, pre nekoliko godina privukao je veliku pažnju i mnoštvo komentara, a isti slučaj je i kada su u pitanju njihove fotografije u kupaćem kostimu za koje su pobrali samo komplimente.

Privatna Arhiva

 

 

Jovana kao jedna od atraktivnijih žena sa malih ekrana, po svemu sudeći veoma vodi računa o izgledu, te je u prvi plan dospela njena izvajana figura, dok sa druge strane Željko ne pridaje tome toliko važnosti, a opet uspeva da održi sjajnu formu. 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading