Celebrity News

Fotografiju ćete pogledati dva puta! Boban Rajović pusto kosu, sad je drugi čovek

Izgled Bobana Rajovića veoma je upečatljiv

Fotografiju ćete pogledati dva puta! Boban Rajović pusto kosu, sad je drugi čovek

Izgled Bobana Rajovića privlači pažnju otkako je prevač kročio na našu muzičku scenu. Veoma upečatljiv imidž pripadnice nežnijeg pola ne ostavlja ravnodušnim, pa čak i one dame koje ne vole muškarce bez kose, za njega smatraju da mu odlično pristaje.

 

 

Harizmatičnog pevača gotovo da niko nije video sa bujnom kosom, pa mnogi ne mogu ni da ga zamisle sa istom, međutim putem društvenih mreža on je jednom prilikom pokazao kako je pre oko tri decenije izgledao.

Fotka iz momačkih dana na kojoj pevač pozira u tregerkama koje su i u to vreme bile veoma popularne naišla je na mnoštvo lajkova i komentara, a u fokusu je svakako njegova interesantna frizura.

Instagram

 

 

Ništa manje reakcija nije izazvala ni fotka na kojoj kao dvadesetčetvorogodišnjak pozira dok u naručju drži svoje ćerkice Ivanu i Anđelu, a izgled Bobana Rajovića sa kosom sve je šokirao, pa je i naširoko komentarisan.

 

 

Kako i ne bi kada ga dugi niz godina na TV ekranima publika gleda bez ijedne jedine dlake na glavi. Pored onih koji smatraju da je sadašnji njegov look pun pogodak i da ne bi trebalo da ga menja, bilo je i onih koji su mu predložili da se vrati nekadašnjem imidžu.

Pročitajte: Konačno ugledala svetlost dana! Boban Rajović predstavio dugoočekivanu "Malenu", fanovi oduševljeni velikom promenom

Ipak, da se na taj korak on neće u skorije vreme odlučiti otkrio je nedavno u jednom intervjuu:

- Nikada ne bih nadogradio kosu, mislim da mi ćela lepo stoji i po tome sam između ostalog i prepoznatljiv publici, tako da ne - ispričao je za "Kurir".

 

Komentari (0)

Loading