Celebrity News

Nemanja Gudelj je PROŠLOST: Anastasija ima NOVOG DEČKA! Pogledajte prvu zajedničku fotku, zagrljeni i zaljubljeni

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već duže vreme glavna su tema u medijima

Nemanja Gudelj je PROŠLOST: Anastasija ima NOVOG DEČKA! Pogledajte prvu zajedničku fotku, zagrljeni i zaljubljeni

Magazin Venčanje

Ljubav u kojoj Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju je poput priče iz ljubavnog romana. Ništa nije moglo uticati na to da pokvari sreću zaljubljenog para, a njih dvoje jedno uz drugo prolaze teške trenutke koje im je život zadao, te jedno u drugom pronalaze snagu.

Svaki slobodan trenutak oni koriste da provedu zajedno i na najbolji mogući način, a tople letnje dane iskoristili su da se odmore na luksuznom letovalištu Ibici odakle svoje pratioce na Instagramu gotovo svakodnevno pozdravljaju.

Instagram

 

 

Najnovija objava koju je mlada muzička zvezda podelila dok sa osmehom pozira u zagrljaju svog voljenog izazvala je opšte oduševljenje, te je prikupila i veliki broj lajkova i komentara.

Instagram

 

 

Svi su složni u mišljenju da Tasa pored svog izabranika blista, te da je on drži kao malo vode na dlanu, međutim neki od pratioca našalili su se da Nemanja bez svoje prepoznatljive duge kose izgleda potpuno drugačije, te su se zapitali koga to lepa Tasa grli.

Instagram

 

 

Verujemo da su pomenuti komentari nasmejala Tasu i njenog izabranika čija je ljubav jača od svih nedaća iako im mnogi nisu predviđali svetlu budućnost.

Komentari (0)

Loading