Celebrity News

Isplivala prava istina o odnosu Kemišove ćerke iz prvog braka i njene maćehe Zorice Brunclik: Evo zbog čega Jelena više ne dolazi (FOTO)

Ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša iz prvog braka ne eksponira se javno

Isplivala prava istina o odnosu Kemišove ćerke iz prvog braka i njene maćehe Zorice Brunclik: Evo zbog čega Jelena više ne dolazi (FOTO)

Ata Images

Iako je svoju sreću pronašao pored popularne i mnogima omiljene Zorice Brunclik sa kojom godinama uživa u skladnom braku, Miroljub Aranđelović Kemiš svojim ljubavnim životom svojevremeno je i te kako intrigirao javnost. Za njegovo ime vezuje se folk diva Vesna Zmijanac i o njihovom odnosu sve se već zna, međutim pre nego što je i ovu popularnu pevačicu odveo pred oltar, uspešni harmonikaš već je iskusio brak iz kojeg je na svet došla ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Naime, Kemiš se prvi put oženio javnosti nepoznatom ženom po imenu Dragica. Upoznali su se u Frankfurtu 1979. godine, bračnim vodama plovili su nešto više od godinu dana i iz te ljubavi rodila se Jelena, a kako su mediji pisali on je čak prisustvovao i porođaju.

Pročitajte: NEMA OPROŠTAJA - Ovo su SMS poruke zbog kojih su se zamrzele i zauvek zaćutale Ana Bekuta i Zorica Brunclik

Ipak, Dragičina i Miroljubova veza okončana je kada se on vratio u Srbiju na odsluženje vojnog roka,a budući da je brak bio kratkog daha, posle razvoda roditelja Jelena je ostala sa majkom u Nemačkoj, gde i danas živi. U međuvremenu je postala veoma uspešna poslovna žena, udala se i uzela prezime Klingenberg, a pre nekoliko godina ostvarila se kao majka ćerkice Luane.

Pročitajte: Nakon renoviranja luksuzne vile Zorica nas pušta da zajedno zavirimo u misterioznu sobu koja krije najveće tajne (FOTO)

Budući da Jelena Srbiju ne posećuje prečesto, kako zbog posla tako i zbog porodice kojoj je posvećena, dugo se spekulisalo o tome na kakvoj je Kemiš relaciji sa svojom ćerkom iz prvog braka i mnogo više o tome kakav odnos imaju Jelena i njena maćeha Zorica, a u jednoj od retkih izjava na tu temu, Miroljub je otkrio ono što je mnoge zanimalo:

Pročitajte: Kemišova ljubavnica konačno u javnosti! Pevačica koju svi znate progovorila - Ovo je moja strana priče (FOTO)

Instagram

 

- Jelena je plod jedne ljubavi. Živi u Nemačkoj i radi u poznatoj avio-kompaniji. Zorica i ja smo i sa njom, i sa njenom majkom, u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Ćerka mi je podarila unuku Luanu. Sa zetom često dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima - rekao je proslavljeni harmonikaš čije je reči Zorica Brunclik potvrdila:

- Jelena je oduvek dobrodošla u naš dom. Mi decu ne razdvajamo. Svi se lepo slažemo, volimo i poštujemo. S obzirom da ona živi u Nemačkoj, nažalost, ne možemo stalno da se posećujemo, ali vodimo računa o važnim datumima i rođendanima.

Komentari (0)

Loading