Celebrity News

Jedina fotografija venčanja Snežane Savić dospela do javnosti! Venčanica je kao sneg bela i dekoltirana, takva nikad više nije viđena (FOTO)

Venčanje Snežane Savić dogodilo se u strogoj tajnosti

Jedina fotografija venčanja Snežane Savić dospela do javnosti! Venčanica je kao sneg bela i dekoltirana, takva nikad više nije viđena (FOTO)

Zoran Lončarević

Venčanje Snežane Savić i Dragoslava Lazića dogodilo se pre više od četiri decenije daleko od medija i radoznale javnosti.

Glumica se udala za čuvenog reditelja, kojem je nešto kasnije rodila ćerku Anitu,  nažalost, u braku sa njim nije ostala dugo.

Pročitajte: Ovo je fotografija Snežane Savić koja je slomila srce njene ćerke Anite: Glumica otkrila šta im se dešava u kući i šta je sve rekla majci

Svega par godina Snežana i Dragoslav su živeli srećno, a odluku o razvodu doneli su zajedno kada su shvatili da im se odnos narušio i da povratka nema.

Rajko Ristić

 

Godinama kasnije glumica je ostala sama, dok je reditelj uplovio u brak sa koleginicom bivše supruge Draganom Turkalj sa kojom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara.

Facebook

 

Umetnica je danas u odličnim odnosima sa bivšim partnerom, često ga viđa na proslavama unuke te je upoznala i njegovu ženu i decu.

Pročitajte: Poljubac sa Bjelom je bio pravi: Snežana Savić otkrila šokantne detalje sa snimanja serije Bolji život

Mada su veza, brak i venčanje Snežane Savić sa Lazićem davna prošlost mediji vole da se prisete tog perioda.

Instagram

 

 

Nedavno je na društvene mreže dospela slika glumice u belom što je bio dodatan povod da se evociraju uspomene na staru ljubav.

 

Komentari (0)

Loading