Celebrity News

RAZVOD Suzane Mančić kao iz vedra neba šokirao sve: Ja više ne mogu da slušam da mi sve zamera, bolje ovako nego loš brak

Razvod Suzane Mančić tema je medija

RAZVOD Suzane Mančić kao iz vedra neba šokirao sve: Ja više ne mogu da slušam da mi sve zamera, bolje ovako nego loš brak

Mirko Tabašević

Razvod Suzane Mančić, prvi po redu, dogodio se davnih godina.

Voditeljka je, naime, bila u braku sa muzičarem Nebojšom Kunićem sa njim je dobila i dve ćerke Teodoru i Nataliju, nažalost, vrlo brzo je shvatila da umetnik nije njena srodna duša.

Razvod Suzane Mančić voditeljka je teško podnela, a to kakav je odnos kasnije ona imala prema bračnoj zajednici govori to što o novom venčanju dugi niz godina nije razmišljala. 

Pročitajte: Kombinezon Suzane Mančić nosićete iako imate višak kilograma: Boja i kroj prikrivaju mane na telu, evo kako da ga kombinujete (FOTO)

Kada su svi mislili da Suzana nikada više venčanicu neće obući Grku Simeonu Ocomokosu ona se 2018. godine zavetovala na večnu ljubav.

Venčanje je bilo vrlo intimno a Suzana i njen Simica nastavili su život kao i pre - na dve adrese.

Instagram

 

 

O tome koliko je požrtvovanja, kompromisa i razumevanja potrebno uložiti u brak ne bi li on opstao Suzana je nedavno za TV Prva kazala:

Pročitajte:Videla sam da to Ruskinje rade! Suzana Mančić u 66. godini uspela da izgubi 15 kilograma i to uz pomoć baš OVOG povrća

- Bolje dobar razvod, nego loš brak, ali koliko se trudimo da dovedemo bračnu situaciju do tačke odakle nema povratka? Koliko se trudimo da održimo svakodnevnicu koja nas melje. Umorni smo, nervozni smo, slabo smo plaćeni svuda oko nas su gomile mladih, zgodnih, lepih žena i naši muževi gledaju to i mi se nerviramo. Deca nas nerviraju - objasnila je “Loto devojka” pa dodala:

Pročitajte:Prizor koji su mnogi čekali Suzana Mančić (66) uslikana u kupaćem kostimu, ovo je realnost (foto)

- Sve to zajedno od pitanja gde su mi čarape, jesi mi spremila ovo? Pa daj spremi i ti meni malo….zatim vidi kakva su ti deca…kao da samo majke vaspitaju decu ne i očevi, i onda ja moram na fudbal, mene čeka moje društvo, ma ne moraš ništa. Porodica mora da se neguje.

Sa ovom Suzaninom izjavom mnoge dame su se poistovetile i aplaudirale joj a stigle su i reči podrške.

Instagram

 

 

Veruje se da je voditeljka više figurativno, uopšteno govorila o odnosu supružnika te da ona sa Simeonom nema ovakvih problema budući da vrlo često nisu zajedno.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading