Celebrity News

TAJNA VEZA Snežane Savić konačno otkrivena: On je POZNATI PEVAČ kog obožavate, pogledajte zajedničku fotografiju

Bivši muž Snežane Savić kratko je bio u srcu glumice

TAJNA VEZA Snežane Savić konačno otkrivena: On je POZNATI PEVAČ kog obožavate, pogledajte zajedničku fotografiju

Miroslav Milić

Bivši muž Snežane Savić, reditelj Dragoljub Lazić, jedini je čovek sa kojem su mediji tokom pet desecenija karijere povezivali glumicu i pevačicu.

Uprkos tome što je bila mlada i atraktivna Snežana nikada svoj profesionalni put nije želela da gradi na kontno odnosa sa neki muškarcem, niti je dozvoljavala da njeni emotivni izbori dospu do štampe.

Pročitajte: Svoju crnu kosu ofarbala u CRVENO: Izgled Snežane Savić šokirao javnost, zar je ovo ona žena na koju smo navikli (FOTO)

Vodila se idejom da talenat treba da presudi te je tako jednako uspešno svojevremeno ona vladala i glumačkom ali i estradnom scenom.

 

 

Mali je broj onih koji pamte da je Savićeva dugi niz godina gradila karijeru.

Pročitajte: Bivši muž Snežane Savić oženio je njenu koleginicu: Ko je poznata glumica koja je Dragoslavu Laziću u osmoj deceniji rodila blizance?

Pesme poput "Tri poljupca hoću ja", "Nova ljubav" otpevao je niko drugi do Snežana, a nije tajna da ima čak i jedan album iza sebe.

Zahvaljujući njemu i hitovima koji se i dan-danas pevaju po slavljima proputovala je ceo svet.

Na muzičkim turnejama upoznala je brojne pevače, između ostalog i pokojnog Zorana Kalezića sa kojim su je često jedno vreme viđali.

Pročitajte: Snežana Savić: Nisam dozvoljavala da se sazna da se osećam loše

Jedna fotografija nastala iz tog perioda svedoči koliko su muzičar i glumica bili bliski, ali najverovatnije ne zbog toga što su bili u vezi već iz čisto prijateljskih potreba.

Oni su davnih dana, naime, snimili duet, učestvovala je i Snežana Đurišić a njihova pesma "Molitva" izazivala je posebne emocije kod ljudi.

Instagram

 

 

Posebna energija nastajala je kad god su se Snežana i Kalezić nalazili u istom društvu, navodno su voleli da se druže i šale, stoga ne čudi što se pisalo da je glumica izuzetno tužna bila kada je čula za Zoranovu bolest i smrt.

Komentari (0)

Loading