Celebrity News

I ona ima tajne: Prva fotografija Tanje Peternek sa mužem govori zašto ga je sve ove godine skrivala!

Muž Tanje Peternek bivši je montažer

I ona ima tajne: Prva fotografija Tanje Peternek sa mužem govori zašto ga je sve ove godine skrivala!

Nikola Ilic

Televizija je Tanju Peternek odvela do visina do kojima mnoge njene kolege u karijeri mogu samo da sanjaju. Imala je čast da razgovara sa našim najvećim glumcima, sportistima, akademicima, rediteljima, muzičarima, ali i sreću da je poneko od njih ugosti u svom domu. Dugo skrivane tajne svi oni upravo su Tanji otkrili i to u njenoj autorskoj emisiji "Tv lica kao sav normalan svet". Mnogo lepog novinarstvo je Peternikovoj donelo, a u šali ona voli da kaže da se i udala zahvaljujući svom pozivu. Muž Tanje Peternek i otac njene dve ćerke Anje i Tamare, Goran Aleksić je montažer, a njihova priča gotovo je sudbinska.  

Pročitajte: Mlađa ćerka Tanje Peternek mamina je kopija, izrasla je u lepoticu koja kao da je sišla sa modne piste (foto)

Arhiva Hello!

 

-  Aleksa i ja smo se znali iz televizije, ali smo se slučajno sreli i jedne godine na letovanju. Bila sam kod kume u Risnu, pa smo čamcem jedan dan stigle u Morinj. Na doku je stajao čovek i rekao: "Jao, Tanja Peternek opet u Morinju!" Prepoznala sam mog druga iz detinjstva Điđu Minića. Moja i njegova mama, inače novinarka TV Titograd, nekada su se družile, kada smo nas dvoje imali po deset godina, i jednom sam bila u Morinju. E, ovoga puta tu se pojavio i moj sadašnji muž. Počeli smo da pričamo, a Điđa je nestao i posle se pojavio s fotografijom na kojoj smo on i ja kao mali, u čamcu, na tom istom mestu gde sam se te godine zaljubila i gde je počela Aleksina i moja tridesetogodišnja zajednička životna priča. Danas Điđa ume da kaže: "Da mene nije bilo, ovi ljudi ko zna da l' bi se venčali, a ova lijepa deca ko zna da l' bi bila rođena." Crnogorci imaju taj poetični pristup - prisetila se početaka sa Goranom Tanja,  a zatim se osvrnula na venčanje koje osim po tome što je sa Aleksićem stala na ludi pamti još po jednoj zanimljivosti.

- Pošto je emisija išla nedeljom uveče, zakazala sam svadbu u subotu. Venčali smo se na Sretenje, koje tada nije bilo državni praznik. Mnogo godina kasnije, kada je postao neradni dan, Anja je na pitanje učiteljice šta slavimo odgovorila "to što su se venčali moji mama i tata". Bila je to luda žurka, na koju smo pozvali svakog koga smo poznavali, igralo se i pevalo celu noć. Sutradan, gost mi je bio Vuk Bojović, koji je ukapirao da mi je poslednja tri minuta emisije pukao glas i preuzeo je na sebe da odjavi emisiju. Sve važne stvari dešavale su mi se tu, na televiziji - kazala je ona zaboravivši da je i njen dom, gde su rođene ona, njena mama pa i njene obe ćerke zapravo mesto za koje je vezuju najlepša sećanja.

Pročitajte: Snežana Đurišić plače ceo dan, prijava za NASILJE U PORODICI je podnešena: Mlada glumica iznela strašne podatke o ginekologu Vanji

Kurir

 

Jedan od glavnih tvoraca tih predivnih sećanja u kući na Zvezdari je i muž Tanje Peternek, koji se po venčanju sa voditeljkom tu doselio i sa njom delio apsolutno sve. 

Komentari (0)

Loading