Celebrity News

Saška Veselinov sve oduševila vestima: Stigla DEVOJČICA, mali Aleksandar presrećan (FOTO)

Objava Saške Veselinov raznežila je njene pratioce

Saška Veselinov sve oduševila vestima: Stigla DEVOJČICA, mali Aleksandar presrećan (FOTO)

Boško Karanović

Podelila predivne vesti - objava Saške Veselinov izazvala emotivne reakcije.

Jedna od najlepših voditeljki televizije "Pink", Tijana Stoisavljević koja je dugo sarađivala sa Ognjenom Amidžićem u njegovoj autorskoj emisiji, danas se prirodnim putem porodila u bolnici Dragiša Mišović.

 

 

Naime, Tijana i njen izabranik, fudbaler Mihailo Milutinović po prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja, a na svet je stigla malena naslednica koja je ispunila radošću njihova srca.

Pročitajte:Mlađi je od Tošića, ali isto oženjen! Sofija Šašić bacila oko na fudbalera, muža OVE poznate voditeljke (FOTO)

To je bio i najlepši povod da na "Instagramu" osvane emotivna objava Saške Veselinov.

Predivnu vest da joj se porodila bliska prijateljica podelila je Saška sa svojim pratiocima, a vest se brzo proširila društvenim mrežama i portalima i kod svih izazvala najlepše emocije.

Instagram

 

 

- Bravo mama. Rodila si nam drugaricu - glasila je objava Saške Veselinov kojom je ona pozdravila malenu princezu i čestitala mami na hrabrosti.

Mali Aleksandar dobio je sada društvo za igru i nestašluke i nesumnjamo da jedva čeka da upozna svoju drugaricu koju će voleti, čuvati i o njoj poput starijeg bate  brinuti.

Komentari (1)

Loading
Sinisa

16:04 27.07.2023

Zbog cega se o ovim ******** uopste pise? Sta su do sada uradili? Koga interesuju?