Celebrity News

Saška Veselinov objavila prve slike tromesečnog dečaka! Aleksandar je isti stric Novak (foto)

Sin Saške i Đorđa Đokovića presladak je mališan

Saška Veselinov objavila prve slike tromesečnog dečaka! Aleksandar je isti stric Novak (foto)

Krajem marta sin Saške i Đorđa Đokovića stigao je na svet, što se danima slavilo u porodici dizajnerke i njenog izabranika, direktora Serbian Opena. Maleni dečak plod je velike ljubavi zaljubljenog para, koji je emotivnu vezu započeo svega godinu dana od svadbenog veselja organizovanog u Crnoj Gori.

Pročitajte: Gotovo, nije više Đoković: Saška vratila devojačko prezime i razlog KRAJA objavila na Instagramu, svi su uz Đoleta (FOTO)

Stevan Pešić

 

Svi dragi ljudi prisustvovali su tom činu na samoj plaži, a ubrzo je stigao i maleni Aleksandar koji je svim članovima porodice prosto ukrao srce. Slike mališana iz porodilišta, uvijenog u ćebe, prekirvenog preko lica, osvanule su tada na svim naslovnim stranama, a među prvima, kada je on sa mamom stigao kući, u posetu mu je došao stric Novak, i brat od strica Stefan.

Pročitajte: Stiže beba! Novak presrećan očekuje prinovu: Porodica Đoković nestrpljiva da čuje ime dečaka (FOTO)

 

Instagram

 

Mališan je već napunio tri meseca, lepo spava i ne muči mnogo mamu, koja se, baš zato što je on takav, uveliko latila posla. Otvorila je dizajnerka i voditeljka salon venčanica i sve oduševila izborom i modelima.

Pročitajte: Pogled puca na ceo grad, dnevna soba kao iz časopisa: Zavirite u novi dom Saške i Đorđa Đokovića, ovakav luksuz nismo dugo videli (FOTO)

ATA Images

 

Sin Saške i Đorđa Đokovića dok mama i tata rade sa dadiljama je ili bakama i dekama, hvala Bogu kuća je puna pa neko o njemu može da se brine, a toliko je dobar i miran da svi članovi porodice naprosto jedva čakaju da ga uzmu u naručje i poigraju se s njim. 

Pročitajte: PRELEPO! U dom Đorđa Đokovića i Saške Veselinov stigla je Zara, fotografija bebe će vam naterati suze na oči

Paparazzo lov printscreen

 

Mada o mališanu ne govori mnogo Saška je jednom svojom objavom jasno stavila do znanja na koga je povukao Aleksandar. Ona je, naime, na svoj profil okačila fotografiju dečaka manekena ispod kojeg piše: "Prvorođeni sin je uvek muška verzija svoje majke".

Pročitajte: Vreme je za novi početak: Saška Veselinov nikad srećnija, ovo je ostvarenje njenog sna (video)

Instagram

 

Ovim komentarom Saška je slatko nasmejala svoje fanove, a svi su do daljnjeg ostali u neznanju kako to njen i Đoletov mališan izgleda. Liči li na mamu, tatu ili pak strica Novaka kako se spekulisalo.

Pročitajte: Mali je kao šećer: Saška i Đorđe Đoković prvi put pokazali sina Aleksandra, prizor topi i najtvrđa srca FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading