Celebrity News

Pet dugih godina od smrti Miše Ognjanovića! Neutešna Sanja Papić se oglasila POTRESNIM rečima (FOTO)

Neutešna Sanja Papić ne može da pronađe mir

Pet dugih godina od smrti Miše Ognjanovića! Neutešna Sanja Papić se oglasila POTRESNIM rečima (FOTO)

Pre tačno pet godina cenjeni advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je na Novom Beogradu, a njegova udovica, neutešna Sanja Papić, ne miri se sa činjenicom da je izgubila voljenog čoveka i oca njihove ćerke.

Instagram

 

 

Bivša misica nakon tragedije koja je njenu porodicu zadesila, povukla se iz javnosti i sa ćerkicom se preselila na Maldive, a putem društvenih mreža ona se često priseti svog dragog kojem je danas godišnjica smrti.

Da tuga ne jenjava, a bol dugih pet godina razara njenu dušu svedoči i najnovija objava na "Instagramu" kojom je odala počast pokojnom Miši.

Instagram

 

 

- Pet godina - uz crnu fotografiju poručila je i mnogima naterala suze na oči, a neutešna Sanja Papić podelila je i fotografiju svog supruga koji u zaborav nikada neće pasti.

Instagram

 

 

Budući da do danas nije poznato ko je tog 28. jula 2018. godine ispalio sedam hitaca u uglednog advokata ispred zgrade u kojoj je živeo sa svojom porodicom,neutešna Sanja Papić leže i budi se sa pitanjima na koje odgovora nema i kako samo ona zna bori se sa velikim gubitkom.

Pročitajte: Nakon što joj je muž ubijen, Sanja Papić je napustila Srbiju i povukla se iz javnosti! Evo čime se danas bavi i gde živi (foto)

Sanja i Miša, inače, venčali su se nepunih godinu dana pre njegovog ubistva, u Parizu. Sanja je tada bila u sedmom mesecu trudnoće. Ćerka Lara, koja je rođena u oktobru 2017, prvi rođendan je nažalost proslavila bez oca.

 

Komentari (0)

Loading