Celebrity News

Svi konačno na okupu: Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju Olge Odanović i Peleta sa decom, zbog jednog detalja će vam poći suze

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele jedan su od najskladnijih glumačkih parova

Svi konačno na okupu: Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju Olge Odanović i Peleta sa decom, zbog jednog detalja će vam poći suze

Dalibor Danilović

Jedna od najuspešnijih i najcenjenijih naših pozorišnih, televizijskih i filmskih glumica Olga Odanović decenijama živi u skladnom braku sa proslavljenim glumcem i profesorom Fakulteta dramskih umetnosti  Draganom Petrovićem Peletom. Ovaj par uživa u porodičnom životu daleko od medija, a ponosni su roditelji Jakova koji je završio produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti i Lenke, koja je odlučila da krene stopama svojih roditelja. Iako su već godinama prisutni u javnosti, malo ko zna kako su se Olga Odanović i Dragan Petrović Pele upoznali i kako je krenula njihova ljubavna priča.

To se dogodilo, kako je glumica jednom prilikom ispričala, tokom rada na predstavi „Groblje automobila“, u kojoj su igrali muža i ženu. Zapravo, Pele je odmah shvatio da je sreo ženu svog života. Još na generalnoj probi Olgi je, iz čista mira, rekao: „Ja ću se tobom oženiti“.

Pročitajte: Bio je surov, nisam imala drugog izbora… Saopštenje Olge Odanović potreslo fanove i prijatelje porodice

Boško Karanović

 

-  Iako sam znala za njega, pre predstave nismo se čak ni upoznali. Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: "Ja ću tebe da ženim". Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku, nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super. Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka - prisetila se početaka sa suprugom glumica.

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele izgradili su odnos o kakvom mnogi sanjaju, jedno drugom su mirna luka, sigurno utočište i najveća podrška, a njihov brak dodatno je učvrsio dolazak dece koji su dali i novi smisao njihovim životima. Jedna od retkih porodičnih fotografija upravo svedoči skladu i sreći ljudi koji neguju prave porodične vrednosti.

Pročitajte: Olga Odanović SIJA u novoj ulozi BAKE - Svi čestitaju slavnoj glumici, najdivniji trenutak zabeležen kamerom

Bazar

 

- Majčinstvo me je mnogo promenilo i navelo da shvatim šta je odgovornost. Trenutak kada sam postala majka predstavlja nešto najlepše u životu. Kada sam rodila Jakova imala sam dvadeset osam godina, a samo tri meseca nakon porođaja morala sam da se vratim na posao jer sam u pozorištu Boško Buha bila deo ansambla brojnih predstava. Nakon porođaja sa Lenkom ipak sam odlučila da odsustvujem godinu dana i to mi je jedan od najlepših perioda u životu. S obzirom na prirodu mog posla, boravak sa bebom u kući došao mi je kao odličan odmor - kaže Olga koja s posebnom pažnjom vaspitava svoje naslednike.

- Nisam stroga majka i nikada nisam umela da im zapretim ili da budem autoritet u kući. Svesna sam toga da roditelji ne mogu sve da znaju i da deca sa svojim drugovima žive svoj život. Poznajem im prijatelje i znam da su to vaspitani mladi ljudi. Drago mi je što su Jakov i Lenka otvoreni u komunikaciji, pa mi malo kad nešto prećute, već otvoreno govore šta im se dešava. Najvažnije mi je da izrastu u dobre ljude, ali i da u drugima umeju da prepoznaju dobrotu, kao i da u životu steknu prave prijatelje. 

Komentari (0)

Loading