Celebrity News

San o srećnoj porodici raspršio se u trenu: BOLAN RASTANAK je bio neminovan, Saša Kovačević slomljen

Roditelji Saše Kovačevića razveli su se, a pevač i njegov brat to su teško podneli

San o srećnoj porodici raspršio se u trenu: BOLAN RASTANAK je bio neminovan, Saša Kovačević slomljen

San o velikoj porodici Saša Kovačević sanjao je godinama. Svoju izabranicu Zoranu Tasovac, vidi kao majku svog deteta, koje oboje priželjkuju, dok njenu naslednicu Iskru već voli kao svoju ćerku.

Iako u svom porodičnom gnezdu pevač neguje porodične vrednosti, ljubav i podršku, pevač je doživeo veliku bol, kada se njegova primarna porodica raspala.

Pročtajte: Kriza pokucala na vrata - Zorana besna zapretila odlaskom, Saša nema drugog izbora nego da pristane (Foto)

Ima tome nekoliko godina, kako je u javnosti, poput bombe odjeknula vest da su se roditelji Saše Kovačevića razveli. Ni tada, kao ni sada, pevač o tome nije želeo da govori.

Ovu patnju želeo je da proživi u svoja četiri zida, kao i da roditeljima obezbedi neophodnu privatnost, kako bi ovaj težak životni period prebrodili.

 

 

Posle višegodišnjih nesuglasica Milena i Dragan Kovačević, uprkos pokušajima njihovih sinova da izglade odnose roditelja, razveli su se a majka je napustila stan koji su iznajmljivali u Zemunu.

Ovaj porodični krah ostavio je ozbiljne posledice na Sašu, koji je tada odlučio da svoj odnos sa Zoranom zaštiti od ma kakvih trzavica i njenoj ćerki bude kao otac.

 

 

Komentari (0)

Loading