Celebrity News

Sinovi Nenada Okanovića prvi put u javnosti: Frizure su im hit, ali jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liče (FOTO)

Stariji sin Nenada Okanovića tatina je slika i prilika

Sinovi Nenada Okanovića prvi put u javnosti: Frizure su im hit, ali jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liče (FOTO)

Stariji sin Nenada Okanovića do skoro nije bio poznat široj javnosti.

Za razliku od drugih mališana koji su jedva čekali letnji rasput kako bi sa roditeljima otputovali na more, sinovi Nenada Okanovića imali su druge planove za porodicu.

Pročitajte: Supruga Nenada Okanovića svima objavila: TREĆA RADOST kad se nismo nadali! Pogledajte predivnu fotografiju

Stariji Danilo, koji je dobio ime po glumcu Danilu Lazoviću i mlađi Trifun poželeli su da ove godine posete Japan, a budući da je to dugogodišnja želja i glumca i njegove izabranice Željane jednoglasno su odlučili da se tamo pre par dana i zapute.

 

Instagram

 

 

Tokio kao prva destinacija oduševila je komičara, a pod ništa manjim utiskom nije bio ni ostatak porodice.

Nenad je čak par fotografija objavio i na svom Instagram profilu, čime je omogućio svojoj publici da nakratko zaviri u lepote istoka.

Pročitajte: Moj muž je podlegao iskušenjima: Supruga Nenada Okanovića rekla KRAJ, on izdao saopštenje

Snimak na kom se druži sa jelenom, mazi ga i ljubi definitivno je nešto najslađe što su pratioci glumca tokom njegovog proputovanja mogli videti, a potom je on objavio i porodičnu fotografiju.

 

Instagram

 

 

Posle dugog niza godina stariji sin Nenada Okanovića dospeo je u fokus, a ono što su svi primetili je da neosporno i neodoljivo podseća na oca.

Pročitajte: Nenad Okanović ima dva sina, stariji je dobio ime po našem legendarnom glumcu: Upoznajte Danila i Trufuna FOTO

Kratka frizura i naočare Danilov su stil, kao i ozbiljnost od koje on ne odustaje čak ni za potrebe slikanja.

U velikoj meri on se razlikuje od mlađeg brata, kojeg je Okanovićeva publika putem mreža upoznala prošle godine povodom odlaska na maturu.

Instagram

 

 

Tada je ponosni otac objavio sliku svog naslednika i njegove pratilje, čime je sve raznežio.

 

 

Komentari (0)

Loading