Celebrity News

Supruga Nenada Okanovića svima objavila: TREĆA RADOST kad se nismo nadali! Pogledajte predivnu fotografiju

Supruga Nenada Okanovića stub je porodice

Supruga Nenada Okanovića svima objavila: TREĆA RADOST kad se nismo nadali! Pogledajte predivnu fotografiju

Vrlo mladi Nenad i Željana Okanović poklonili su jedno drugome srce. Glumac je tada imao svega 16 godina, srednjoškolac, željan dokazivanja sa uveliko izraženim stavom čime želi da se bavi u životu i šta da postane, a niko drugi do njegova izabranica tada tek devojčurak, danas majka dva sina Danila i Trifuna, umela je da prepozna borbu u njemu. Čvrsto je supruga Nenada Okanovića stala tih dana iza glumca, svu neophodnu podršku mu je godinama unazad pružila, posvetila mu se kako to samo snažne i temperamentne žene umeju, što je on oduvek cenio i vraćao joj trostruko kroz pažnju, brigu i neizmernu ljubav.

Pročitajte: Supruga Željana U SUZAMA: Posle dva dečaka i 17 godina braka Nenad Okanović sve iznenadio saopštenjem na Instagramu

 

 

Dve i po decenije supruga Nenada Okanovića oslonac je dramskom umetniku, stub porodice, što on vrlo često u intervjuima voli da istakne. Tvrdi Oki da bez Željane u njegovoj porodici sunce ne sija, da je tada nebo sivo, ali i da je ona najvredniji poklon, pored dva naslednika, koji su nebesa mogla da mu podare.

Pročitajte: Svi su ih ogovarali: Nenad Okanović u izlasku sa suprugom Željanom, pogledajte kakva je to žena (FOTO)

Instagram

 

Ponosan je glumac na svoj brak i to što je sa Željanom izgradio. Porodica mu je oduvek bila na prvom mestu stoga ne čudi što je uprkos činjenici da retko detalje iz privatnog života deli a publikom, on danas napravio izuzetak. Naime, na današnji dan pre tačno 26 godine Nenad je Željanu prvi put poljubio, što je obeleženo uz uz šampanjac i dvostruku objavu na Instagramu.

Pročitajte: Nenad Okanović ima dva sina, stariji je dobio ime po našem legendarnom glumcu: Upoznajte Danila i Trufuna FOTO

Instagram

 

Čitavog dana čestitke ne prestaju da se nižu, a fanovi umetnika priželjkuju mu da makar još duplo toliko provede kraj svoje izabranice.

Komentari (0)

Loading