Celebrity News

Ovaj brak ionako NIJE BIO ZA MENE: Posle toliko godina Branka Pujić PRELOMILA i priznala DA NE PODNOSI Gagija, Anđela saznala iz novina

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića dogodilo se 1992. godine

Ovaj brak ionako NIJE BIO ZA MENE: Posle toliko godina Branka Pujić PRELOMILA i priznala DA NE PODNOSI Gagija, Anđela saznala iz novina

Nedavno je glavna tema svih medija bilo svadbeno veselje Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša koji su svoju veliku ljubav odlučili da krunišu brakom, a budući da su roditelji prelepe glumice jedan od omiljenih javnih parova, to je idealna prilika da se podsetimo kako je izgledalo venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića.

 

Mrdja Lovers Studio

 

 

Kada kažete savršen brak i skladan odnos, glumački par svakako je jedna od asocijacija. Njihov fatalni susret dogodio se davno na Fakultetu dramskih umetnosti, a kako je priznao, Gagi je odmah znao da je upoznao ženu svog života.

Pročitajte: Kuća Dragana Jovanovića na planini je SAN SNOVA! Zavirite u porodičnu oazu mira idealnu za beg od gradske gužve (FOTO)

Ipak, morao je da pričeka dok i Branka nije shvatila da su rođeni jedno za drugo.

- Prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je. Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema dugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno.

 

Dalibor Danilović

 

 

- Drago mi je što je pored mene neko ko ima ljubavi za sve, ko je spreman svakom da pomogne i ko voli život. Srećan sam što je Branka skromna i što sam njene želje mogao da ostvarim - rekao je Jovanović, a Branka je otkrila da je u tom periodu bila u emotivnom odnosu sa drugim muškarcem.

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i vremenom mi se uvukao pod kožu - ispričala je Branka u jednom intervjuu, dodajući da se ljubav rodila posle zajedničkog projekta.

Pročitajte: Naterali su me da se udam za Dragana! Fotografija Branke Pujić sa venčanja otkriva istinu o braku sa Gagijem Jovanovićem

- Ali, nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan, a meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je i jako dobar čovek - istakla je glumica vrline svog supruga.

Branka i Gagi važe za par koji se može pohvaliti brakom bez skandala i trzavica, ali mnogi ne znaju da su se oni zapravo venčali pod pritiskom.

 

Instagram

 

 

- Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir - rekla je Branka.

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića, koje se dogodilo u maju 1992. godine, glumica pamti kao jedan od najlepših dana u životu:

 

Privatna Arhiva

 

 

- Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Došli su svi naši prijatelji i rodbina i sva ljubav je bila usmerena ka nama.

- Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju. Prosto da vam srce stane.

Komentari (0)

Loading