Lifestyle

Kuća Dragana Jovanovića na planini je SAN SNOVA! Zavirite u porodičnu oazu mira idealnu za beg od gradske gužve (FOTO)

Kuća Dragana Jovanovića nalazi se u blizini Zlatibora

Kuća Dragana Jovanovića na planini je SAN SNOVA! Zavirite u porodičnu oazu mira idealnu za beg od gradske gužve (FOTO)

Dalibor Danilović

Proslavljeni glumac Gagi Jovanović već 15 godina najveći deo slobodnog vremena provodi izvan Beograda, tačnije u jednom mestu u blizini Zlatibora. U periodu kada ne snima ili nema obaveze u pozorištu, on vreme provodi u Ribnici kod Zlatibora gde se i nalazi kuća Dragana Jovanovića i imanje do kojeg ne može da se dođe tako lako.

Zemljani put vodi do kuće koja je ušuškana u hrastovu i bukovu šumu, a predivan pogled prostire se ka pašnjacima gde pastiri vode ovce na ispašu.

Pročitajte: Branki srce slomljeno - Gagi Jovanović iznenada odlučio da je GOTOVO, ni Anđeline molbe ga nisu sprečile da ode

printscreen

 

- Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija - ispričao je svojevremeno Gagi u intervjuu za Al Jazeeru.

Pročitajte: Prizor iz porodične vikendice o kom se priča: Da li za zeta Mihaila Dudaša ima mesta u srcu Dragana Jovanovića i Branke Pujić (FOTO)

printscreen

 

Kuća Dragana Jovanovića okružena je netaknutim prirodnim lepotama, a kada mu zatreba nešto iz prodavnice koja se nalazi u centru mesta, u nabavku ide motorom koji mu je i omiljeno prevozno sredstvo.

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

printscreen

 

Vreme na planini, pogotovo u letnjem periodu glumac sa suprugom Brankom provodi tako što uživa u čarima prirode i čistom vazduhu, stoga oni često rade na obnovi i dorađivanju planinskog kutka.

Instagram

 

 

Ćerka Anđela i njen izabranik, sportista u penziji Mihail Dudaš, takođe su česti gosti u vikendici, a umetnici su neretko sjajni domaćini i brojnim prijateljima koji žele da spas od gradske gužve i vreve pronađu na planini.

Pročitajte: Naterali su me da se udam za Dragana! Fotografija Branke Pujić sa venčanja otkriva istinu o braku sa Gagijem Jovanovićem

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Instagram

 

Glumčevo druženje sa meštanima koji ga obožavaju je nezaobilazno, međutim ni susreti sa divljim životinjama glumcu nisu strani, te mu je tako jednom prilikom lisica došla u goste.

Instagram

 

Kako je ispričao, lija se pojavila u njegovom dvorištu, a on ju je ugostio tako što ju je primio u dom i spavao sa njom nekoliko dana. Posle toga ju je pustio, a često se dešava da mu dođe u posetu.

Pročitajte: Branka Pujić - Ponosna sam na svoje roditelje

Instagram

 

Kuća Dragana Jovanovića na Zlatiboru nije jedina nekretnina koju poseduje van Beograda. Naime, kako njegovoj voljenoj više prija blaga mediteranska klima, supružnici su pazarili i stan na crnogorskom primorju, tačnije u Herceg Novom gde u vrelim letnjim mesecima Branka posebno uživa.

- Branka je još dok smo se zabavljali želela da živimo na moru i, evo, želja joj se ispunila. Sada smo spojili Zemun, Zlatibor i Herceg Novi. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru - priznao je popularni glumac.

Kako izgleda dom Gagija Jovanovića i Branke Pujić u Zemunu pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading