Celebrity News

Život je igra sudbine: Ceca i Dragana Mirković zagrljene na istom mestu! Pogledajte zajedničku fotografiju koja je u sekundi obišla svet

Svađa Cece i Dragane Mirković datira još iz vremena kada su obe pevačice bile na početku karijere

Život je igra sudbine: Ceca i Dragana Mirković zagrljene na istom mestu! Pogledajte zajedničku fotografiju koja je u sekundi obišla svet

Godinama unazad svađa Cece i Dragane Mirković tema je medija.

Bar jednom u mesec dana piše se o sukobu dve koleginice, koje su "zaratile" još na samom početku karijere, a razlog zna veoma mali broj ljudi.

printscreen

 

Šta je dovelo do toga da se estradne umetnice, koje su se prethodno lepo slagale, posvađaju, svega par ljudi iz njihovog okruženja zna.

Pročitajte: Toni opet nije štedeo! Detalj na vratu Dragane Mirković privlači nezapamćenu pažnju: Od CENE će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Istina je jedna, ali u ovom slučaju teško dostižna jer nijedna od njih dve na tu temu ne želi javno da govori, a po svoj prilici i svedocima je naglašeno da se manu te priče.

Pre par godina pevačice su se srele u RTS-ovim prostorijama gde su na iznenađenje svih razmenile par reči, a snimak razgovora zavrišio je na portalima.

Instagram

 

Svađa Cece i Dragane Mirković ponovo se našla u fokusu, a tada su se svi nadali pomirenju, do čega nažalost nije došlo.

Pročitajte: Jasno je na koga liči: Baka Ceca objavila prvu sliku malog Krstana Ražnatovića (FOTO)

Više od 25 godina je prošlo otkako su Dragana i Svetlana zajedno nastupale i mnogo je onih koji bi voleli zagrljene na sceni ponovo da ih vide.

Jednom takvom muzičkom spektaklu svedoči fotografija dve koleginice, koja kruži mrežama.

mirko tabašević

 

Nedugo od nastanka pomenute slike Dragana je napustila Srbiju i udajom za Tonija Bjelića svoj život nastavila u Austriji.

Pročitajte: Pitajte Tonija da li sam mu se sviđala više nego što je normalno! Poznata pevačica otkrila istinu o vezi sa mužem Dragane Mirković

U međuvremenu, Ceca je karijeru gradila u domovini i svojim radom i zalaganjem uspela da postigne ono što mnogim njenim starijim koleginicama nije pošlo za rukom, a to je da postane balkanska zvezda.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading