Celebrity News

Jasno je na koga liči: Baka Ceca objavila prvu sliku malog Krstana Ražnatovića (FOTO)

Mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića je kao med

Jasno je na koga liči: Baka Ceca objavila prvu sliku malog Krstana Ražnatovića (FOTO)

Ata Images

Mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića u aprilu ove godine došao je na svet i uneo neopisivu radost u njihov dom, a pored toga što je srca članova porodice odmah osvojio, maleni Krstan postao je prava zvezda društvenih mreža.

Instagram

 

 

Sa ponosom njegovi bližnji u poslednje vreme objavljuju fotografije koje nailaze na opšte oduševljenje u javnosti i izazivaju najlepše reakcije, a najradosnija je popularna baka Ceca koja svog mlađeg unuka želi da pokaže celom svetu.

Pročitajte: Ponosna baka prvi put sa Krstanom u javnosti - Pogledajte fotografije sa krštenja Cecinog mlađeg unuka, Bogdanin stajling šokirao sve

- Moj lepotan Krstan - napisala je pevačica uz srce i preslatku fotografiju na kojoj maleni dečak spava i kod armije fanova probudila najnežnije emocije.

Instagram

 

 

U ulozi bake u kojoj se već odlično snalazi, Ceca očito uživa, a prijaju joj i komplimenti koje tako mali već dobija mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića budući da je slika i prilika Ražnatovića.

Mnogi su složni u mišljenju da maleni Krastan neodoljivo podseća na starijeg batu Željka i da će obojica nesumnjivo lomiti ženska srca kada porastu.

printscreen

 

 

Podsećanja radi, kada je 17. aprila preslatki Krstan ugledao svetlost dana, pevačica nije mogla da sakrije sreću, a svoje emocije nedugo nakon Bogdaninog porođaja sa medijima je podelila:

- Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - rekla je Ceca i dodala:

Ata Images

 

 

- Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo.

Komentari (1)

Loading