Moda

Toni opet nije štedeo! Detalj na vratu Dragane Mirković privlači nezapamćenu pažnju: Od CENE će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Ogrlica Dragane Mirković tema je broj jedan na društvenim mrežama

Toni opet nije štedeo! Detalj na vratu Dragane Mirković privlači nezapamćenu pažnju: Od CENE će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Ogrlica Dragane Mirković nije mogla proći nezapaženo.

Muzička zvezda Dragana Mirković otkako se pojavila na estradnoj sceni cenjena je i voljena je od strane mnogobrojne publike, a budući da je ostvarila zavidnu karijeru koja traje već četiri decenije, za njene nastupe uvek se traži karta više.

Ata Images

 

 

Dragana je posebno poznata po bliskom kontaktu koji je sa svojom publikom ostvarila, a pored raskošnog glasa i velikih hitova, prizemnost i skromnost koji su neki od njenih aduta učinili su je jednom od najomiljenijih pevačica na našim prostorima.

Iako živi na visokoj nozi i ima mogućnosti da sebi priušti sve što poželi, Dragana materijalne stvari nikada nije stavljala u prvi plan. Naprotiv uvek se trudila da svoje skupocenosti ne ističe i ne privlači njima pažnju, već isključivo pevačkim i ljudskim kvalitetima.

Mirko Tabašević

 

 

I pored svega navedenog, izgled i stil folk dive neprestano su u fokusu, pažljivo se analizira svaka njena odevna kombinacija, koju je torbu ponela i šta je od obuće za koju priliku odabrala, a dopadalo se to nekom ili ne, ona godinama ne odstupa od svog prepoznatljivog stila, koji se može okarakterisati kao veoma sveden, elegantan i dostojanstven.

Pročitajte: Dubok dekolte, pivo u ruci… Izdanje Dragane Mirković koje će vas iznenaditi, svi zumiraju ovu fotografiju

Upravo ovim epitetima može se opisati i njeno najnovije modno izdanje, crveni kombinezon u kojem se fotografisala za Instagram, a u prvi plan je ipak izbila ogrlica Dragane Mirković koju je savršeno uklopila uz čitav look.

Instagram

 

 

Iako se na prvi pogled mnogima učinilo da je reč o nekom i te kako skupocenom komadu koji ne bi svako sebi mogao da priušti, reč je zapravo o nakitu domaćeg proizvođača koji se pevačica ne libi da ponese ako joj se dopadne.

Ogrlica Dragane Mirković veoma je bogata i raskošna, kako jednoj divi njenog ranga i priliči, a mnoge dame koje pevačicu prate na društvenim mrežama poželele su odmah da sebi nabave sličnu.

 

Komentari (0)

Loading