Celebrity News

Udovica Olivera Dragojevića slomljena, otvorila dušu: Istina je, varao me je sa OVOM poznatom ženom (FOTO)

Autor: | 12/08/2022

Udovica Olivera Dragojevića teško je prebolela pevačevu preljubu

Udovica Olivera Dragojevića slomljena, otvorila dušu: Istina je, varao me je sa OVOM poznatom ženom (FOTO)

Slavni pevač pre četiri godine, izgubio je bitku sa opakom bolešću u 71. godini života, a udovica Olivera Dragojevića, Vesna kao i svake prethodne i ove godine oglasila se emotivnom porukom i odala počast svom preminulom suprugu.

Vesna i Oliver Dragojević upoznali su se 1973. godine, ubrzo se venčali i ostali zajedno sve do njegove smrti, a manje je poznato da je pevač koji je publiku osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama vodio život pun kontroverzi.

Pročitajte: Tri godine boluje za suprugom! Vesna Dragojević bila je muza i inspiracija Oliveru, a ovako su izgledali na dan venčanja (FOTO)

Facebook printscreen

 
 

Naime, Olivera koji se svojski trudio da održi imidž porodičnog čoveka, 2006. godine zadesio je skandal zbog kog mu se brak umalo raspao. Procurila je informacija da je vodio paralelni život, te imao aferu sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti koja je izjavila da je ona pevačeva najveća ljubav.

Branka Marić Muti javno je priznala da je sa umetnikom bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, da su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu.

Pročitajte: Oliverova supruga oglasila se emotivnom porukom i fanovima naterala SUZE NA OČI!

Facebook printscreen

 

Udovica Olivera Dragojevića otvoreno je govorila o tome za hrvatske medije, a  između ostalog naglasila je da joj je trebalo 10 godina da preboli pevačevu prevaru. 

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna za hrvatski portal javno.com.

Usledile su međusobne sudske tužbe, Branka je tvrdila da joj je bračni par ostavljao preteće poruke što su Dragojevići demantovali pa podigli kontratužbu zbog pretrpljenog duševnog bola koju su posle višegodišnjeg sudskog natezanja isplatili.

Pročitajte: Iza sebe je ostavio bogatu karijeru - Oliver Dragojević danas bi slavio 71. rođendan!

Željka Dimić

 

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - ispričao je tada Oliver i stavio tačku na celu priču.

 

Komentari (0)

Loading