Celebrity News

Supruga Vesna objavila fotografiju Milomira Marića sa plaže u kupaćem: Cela Crna Gora se okreće za njima (FOTO)

Fotografija Milomira Marića napravila haos na Instagramu

Supruga Vesna objavila fotografiju Milomira Marića sa plaže u kupaćem: Cela Crna Gora se okreće za njima (FOTO)

Stevan Pešić

Fotografija Milomira Marića sa plaže naširoko se komentariše.

Poznati bračni par Vesna Radusinović i Milomir Marić godišnji odmor po tradiciji provode u Crnoj Gori što i nije neko čudo ako uzmemo u obzir da je spisateljica rodom iz tih krajeva i da u Budvi imaju porodični stan.

 

Luka Šarac

 

 

Spakovali su se i otputovali kako bi sebi dali oduška i napunili baterije za predstojuće poslovne poduhvate, a sve to saznali smo putem Vesninog "Instagram" naloga na kojem je veoma aktivna za razliku od svog supruga.

Pročitajte: Vesna Radusinović uslikana u kupaćem kostimu! Svima pale vilice kad je prošetala plažom (FOTO)

Ne voli Marić preterano da se eksponira ovim putem, niti je ljubitelj društvenih mreža, ali tu je njegova lepša polovina da objavi po koju zajedničku fotku i svima stavi do znanja da ljubav i nakon toliko godina cveta.

Da je u svog supruga zaljubljena kao prvog dana otkrila je fotografija Milomira Marića koju je ona ponosno objavila, najverovatnije želeći da se pohvali kakvog muža ima.

 

Instagram

 

 

Što se roje misli moje ... - zagonetna je bila Vesna koja je Mareta prikazala u svetlu u kakvom je do sada retko viđen.

Mnogi su se iznenadili kada su uglednog novinara videli u ovakvom izdanju, pa je i fotografija Milomira Marića dok na suncem okupanoj plaži pozira, prikupila mnoštvo lajkova i komentara.

 

Luka Šarac

 

 

Dame su se posebno istakle u komentarima složne u mišljenju da se Marić u svojih 67. godina odlično drži i da zaista sjajno izgleda, kao i to da mu zanosna lepotica poput Vesne, savršeno pristaje. 

 

Komentari (0)

Loading