Moda

Vesna Radusinović uslikana u kupaćem kostimu! Svima pale vilice kad je prošetala plažom (FOTO)

Dijeta Vesne Radusinović dala je impresivne rezultate

Vesna Radusinović uslikana u kupaćem kostimu! Svima pale vilice kad je prošetala plažom (FOTO)

Luka Šarac

Dijeta Vesne Radusinović već neko vreme tema je javnosti.

Autorka bestselera dovela je figuru do savršenstva, što je stvorilo temelje da se o njenom izgledu iz dana u dan sve više priča.

Luka Šarac

 

U želji da dođu do istog rezultata dame njene dobi, pa čak i one mlađe, pokušavaju putem raznih izvora da doznaju kako je Vesni to pošlo za rukom, a tajna je vrlo jednostavna - regulisana ishrana pod nadzorom endokrinologa.

Pročitajte: Uvek sam govorio da će me OSTAVITI ZBOG MLAĐEG: Milomir Marić otkrio šta mu se dešava u kući, kako zadržati tako lepu ženu

Vesna ne krije da se godinama borila sa insulinskom rezistencijom, koja nije dozvoljavala da uprkos gladovanju dođe do željenog rezultata, ali čim je iz ishrane izbacila ugljene hidrate u onoj meri u kojoj ih je ranije unosila, čim je svoju ishranu svela na ribu, piletinu i povrće kilogrami su krenuli da se tope, a nestao je i problem otečenih nogu i umora.

Instagram

 

Dijeta Vesne Radusinović, tačnije posebna ishrana prilagođena lično njoj, ne bi dala rezultate da nije Vesnine upornosti i istrajnosti.

Pročitajte: Spremni za Uskrs: Zavirite u dom Vesne Radusinović i Milomira Marića, ovakvu dekoraciju i jaja niko nema (FOTO)

To je bio prvi dakako važan korak do devojačke figure, a onda su usledile masaže i fizička aktivnost.

Instagram

 

 

Sve to zajedno dalo je rezultat na kojem Vesni danas mogu da pozavide čak i devojke u ranim tridesetim.

Zategnute noge i stomak, podignuti gluteus nešto je čime knjževnica na pragu sedme decenije može da se pohvali, a u sve ovo ovih dana mogu da se uvere turisti u Crnoj Gori.

Pročitajte: Gledanje u dlan u programu uživo: Milomiru Mariću nije se svidelo ono što je čuo

Nedavno je na Instagramu ona objavila fotografiju sa plaže te su se i njeni pratioci pa i čitava javnost mogli uveriti u to da ona odlično izgleda.

Autorka romana "Muškarci su kao čokolada", " Vatra i led", "Rasprodaja sreće", "Srce od silikona" ..... željno iščekuje da svojoj čitalačkoj publici predstavi novo delo "Tri kapi mora" što će i uraditi na predstojećem Sajmu knjiga, u međuvremenu ona sa suprugom Milomirom Marićem odmara u svom domu u Budvi, tek povremeno ode na plažu kada se za njom svi okreću.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading