Celebrity News

Ništa nije moglo da je zadrži: Tijana Čurovič opet NAPUSTILA Slavišu! Evo sa kim je ćerka i šta im se desilo u domu (FOTO)

Brak Tijane i Slaviše Čurovića intrigira medije

Ništa nije moglo da je zadrži: Tijana Čurovič opet NAPUSTILA Slavišu! Evo sa kim je ćerka i šta im se desilo u domu (FOTO)

Brak Tijane i Slaviše Čurovića nije potrajao.

Nedugo po venčanju supružnici su se rastali, a ćerkica Taja pripala je majci na staranje, dok je i otac imao ravnopravnog udela u njenom odgoju.

S obzirom na to da su zbog mezimice bili upućeni jedno na drugo Tijana i Slaviša pretprošle godine dozvolili su da se im se leptirići u stomaku ponovo pokrenu te su na iznenađenje svih ljubavni odnos obnovili.

Pročitajte: Roditelji Tijani Čurović tokom praznika sasuli istinu u lice: Evo šta misle o zetu Slaviši (FOTO)

Po pisanju medija glumac se ubrzo po pomirenju uselio u stan bivše supruge, a složna tročlana porodica posle dugog niza godina dobia je priliku da uživa u skladu i idili.

Instagram screenshot @tijana_curovic

 

Prošlog leta Slaviša, Tijana i Taja putovali su Evropom, gotovo sve evropske glavne gradove su obišli, spustili su se i do primorja a tu raznovrsnost i zaljubljene poglede roditelja čini se da mezimica glumačkog para nikada neće zaboraviti.

Pročitajte: Verujete li da ovde žive? Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja uselili su se u ovaj stan, pogled na zidove sve govori (FOTO)

I ove godine plan je bio sličan, nažalost zbog profesionalnih obaveza Slaviša je morao da ostane fokusiran na jednom mestu, te su tako Tijana i Taja same otputovale.

 

Instagram

 

 

Instagram

 

Majka i ćerka uživaju u blagodetima mora, nastoje da što bolje iskoriste zajedničko vreme, kojeg će nakon što od septembra počnu školske i poslovne aktivnosti biti sve manje.

Fotografije objavljene na Tijaninom Instagramu najbolje svedoče tome kako se majka i ćerka provode, a primetno je da im fali Slaviša, tačnije njegovo prisustvo i crnogorski smisao za humor.

Pročitajte: Brak Tijane i Slaviše Čurovića, razvod i pomirenje, a prethodno tri veridbe: Glumica presekla, udarac je bio presudan

Nije isključeno da će se glumac svojim lepoticama u neko doba pridružiti, za sada one same letuju i jedva čekaju novi susret sa njim kako bi mu prepričale letnje dogodovštine.

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading