Lifestyle

Bajkovito malo sutra! Detalj iz spavaće sobe Ane i Bastijana ZGROZIO SVE, pogledajte kakva je ona zaista domaćica (FOTO)

Dom Ane Ivanović luksuzno je opremljen

Bajkovito malo sutra! Detalj iz spavaće sobe Ane i Bastijana ZGROZIO SVE, pogledajte kakva je ona zaista domaćica (FOTO)

Češće nego inače dom Ane Ivanović tema je portala a sve zbog toga što bivša teniserka više ne skriva svoj porodični kutak od očiju javnosti.

Naprotiv, otkako se preselila u austrijski gradić Vestendorf slobodno komunicira sa pratiocima na Instagramu, te se tako često na njenom profilu mogu videti kadrovi iz kupatila ili pak spavaće sobe.

Pročitajte: Ceo svet je poludeo za Barbi stajlingom, a pogledajte kako ga nosi Ana Ivanović (FOTO)

Dnevni boravak nekadašnje sportistkinje takođe se nekoliko puta našao u fokusu medija, a šta god Ana u domu da je slikala uvek je sve bilo pod konac minimalistični opremljeno, s druge strane vrlo luksuzno i moderno.

 

Instagram

 

 

Nedavno je, međutim, po prvi put u medije dospela nešto drugačija slika iz vile lepotice rodom iz Srbije.

Ona se, naime, fotografisala za potrebe neke poslovne prilike, a u to ime čitavom timu beauty i foto stručnjaka otvorila je vrata svoje kuće.

Pročitajte: Ana Ivanović potvrdila ono čega su se svi plašili: Prestala sam više bilo šta da očekujem! Pročitajte njeno saopštenje (FOTO)

Dom Ane Ivanović poslužio je kao mesto snimanja, ali i lokacija za pripremu frizure i šminke zbog čega je u jednom trenu nastupio potpuni haos.

Sve je svuda stajalo, na jednom mestu šminka, na drugom jastuci i prekrivači, na drugom preparati za kosu.

Instagram

 

 

Nered je u takvim situacijama sasvim normalna pojava, a Ana ga nije ni konstatovala kada je odlučila da sama napravi fotografiju dve i podeli ih sa pratiocima.

Pročitajte: Dala sam sve od sebe, ali više nisam mogla: Ana Ivanović konačno priznala šta se desilo, svi joj šalju podršku

Cilj joj je bio da fanovima predstavi sebe bez i sa minimalnom šminkom, a čini se da je pokrenula mnogo veću polemiku i to vezano za higijenu u domu.

 

Instagram

 

 

Svesni su svi činjenice da Ana zasiguno nije sama zadužena za čistoću i urednost svog kutka, da ima spremačice koje umesto nje to rade, ipak dobar deo pratilaca dao je sebi za pravo da to komentariše.

Pročitajte: Majka Jelene Janković potkačila Anu Ivanović, zbog ovoga teniserke ne razgovaraju: Ona je ispijala kafe dok je moja ćerka...

Uprkos dosta negativnih rečenica upućenih bivšoj teniserki, daleko više je bilo pozitivnih i onih koji su zapravo imali razumevanja za situaciju mame tri dečaka, požrtvovane supruge i uspešne poslovne žene.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading