Celebrity News

Bivši muž Suzane Mančić konačno u javnosti: Da li verujete da je ovako lepa žena bila udata za NJEGA, pogledajte kako on danas izgleda

Bivši muž Suzane Mančić danas izgleda ovako

Bivši muž Suzane Mančić konačno u javnosti: Da li verujete da je ovako lepa žena bila udata za NJEGA, pogledajte kako on danas izgleda

Natalija Kunić

Iako važi za veoma otvorenu ženu koja je uvek na sva pitanja bez ustručavanja odgovarala, postoji i tema o kojoj nekadašnja loto devojka nerado govori, u pitanju je prvi muž Suzane Mančić.

Nerado se voditeljka seća svog prvog braka sa biznismenom Nebojšom Kunićem, sa kojim je kao neraskidiva spona vežu dve ćerke, Natalija i Teodora.

Prvi muž Suzane Mančić naime, bio je član nekada vrlo popularnog benda "Sedmorica mladih" , a nakon dugogodišnjeg prijateljstva između njega i voditeljke rodila se ljubav. Kako je nekadašnja "loto devojka" bila tiha patnja mnogih muškaraca i mnogi su je prosili, njena odluka da 1989. godine Nebojši Kuniću kaže „da“ iznenadila je mnoge.

 

Instagram

 

 

Kasnije se šalila da je, zapravo, ona njega zaprosila.

- Obično kažem: onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena.

 

 

Iako je tada tada slovila za jednu od najatraktivnijih žena na našim prostorima i mnogima bila neostvarena želja, zarad bračne sreće Suzana je svoj život je potpuno preokrenula i posvetila se porodici, međutim ni to nije bilo dovoljno da zajednica opstane te je došlo do razvoda nakon osam godina braka.

Printscreen

 

 

- Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane - izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje, zbog čega je redovno posećivala psihologa.

Printscreen

 

 

Kako danas izgleda prvi muž Suzane Mančić i otac njenih ćerki imali smo prilike da saznamo prilikom njegovog gostovanja u jednoj emisiji.

Printscreen

 

 

Nakon iste, mnogi Suzanini obožavaoci zapitali su se kako je Nebojša zaravo uspeo da zavede jednu od tada najlepših žena, te konstatovali da nije neko čudo što je do njihovog razvoda došlo.

Komentari (0)

Loading